Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Αυτό δεν έπρεπε να το σφυρίξει ο Βοσκάκης!

Ματσάρα και μάχη στο "Κλ. Βικελίδης", αλλά χωρίς νικητή (2-2). Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δύο φορές (Κλάους, Καμαρά), ο Άρης απάντησε ισάριθμες με Αγκάνθο. Με πέναλτι και αποβολή το 2-2. Ζήτησε κι άλλο πέναλτι ο Άρης.
Τέσσερα γκολ, τα δύο γκολάρες, μια αποβολή και καλή... μπαλίτσα στο πρώτο μέρος. Αυτά τα στοιχεία συνέθεσαν το τελικό 2-2 στο Άρης-ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα, μάλλον δίκαιο μεν, χωρίς να ικανοποιήσει καμία από τις δύο ομάδες δε. Κλάους με γκολ από τα... αποδυτήρια, ο "νέος" Καμαρά και ο Αγκάνθο (2) ήταν οι σκόρερ, με τον ΠΑΟΚ να τελειώνει με 10 λόγω της αποβολής του Κωνσταντινίδη με δεύτερη κίτρινη στη φάση του πέναλτι (καθαρό) που διαμορφώθηκε το 2-2. Οι κίτρινοι ζήτησαν κι άλλο πέναλτι (για χέρι Κάτσε), αλλά πρέπει να έχουν παράπονα πρώτα από την απόδοση τους...
"Καταιγίδα"!
Δυο γκολ, το ένα μάλιστα γκολάρα, στα πρώτα 5 λεπτά ενός ντέρμπι δεν ξαναθυμόμαστε! Ο Κλάους στο 2` "πάγωσε" το γήπεδο με προβολή, αλλά στο 5` ο Αγκάνθο με ένα βολέ από πλάγια αριστερά έβαλε ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ! Ο φρενήρης αυτός ρυθμός μετά το 10` κόπασε, με τον ΠΑΟΚ πάντως να είναι σαφώς πιο δραστήριος από τα πλάγια με Καμαρά και Λίνο, κυρίως.
Η επιθετική δραστηριότητα των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς στο 26`! Ο Λάζαρ βρήκε πλάγια αριστερά τον Καμαρά, ο οποίος με βολίδα από τα πλάγια έκανε το 1-2! Ο Άρης υπέφερε στη δημιουργία, καθώς ο Τάτος ήταν καλά κλεισμένος, ενώ προς στιγμήν με την αλλαγή στις πτέρυγες από τους Γιαννιώτα και Διαμαντάκο ανέβασε ρυθμούς, δίχως όμως να απειλήσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως το 1-2 ήταν δίκαιο.
Κίτρινη "φλυαρία"
Ο Μιχαλήτσος έβγαλε Γιαννιώτα, Γιαννίτση στο β` και πέρασε Παπαζαχαρία και Τριανταφυλλάκο, με τον Άρη να πιέζει στο ξεκίνημα μεν, δίχως να απειλεί δε. Ο ρυθμός έπεσε σιγά σιγά, με τον ΠΑΟΚ πλέον να περιμένει τον αντίπαλο του, ψάχνοντας κάποια κόντρα.
2-2!
Οι κίτρινοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Κάτσε στο 65` και τελικά το πήραν στο 70`! Ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντινίδης φάνηκε να σπρώχνει τον Αγκάνθο στην περιοχή και ο Βοσκάκης έδειξε βούλα, με τον Ισπανό να γράφει το 2-2! Ο "Δικέφαλος" με αριθμητικό μειονέκτημα δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα είναι η αλήθεια, οπότε μάλλον εύκολα έμεινε το 2-2 ως το τέλος.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Κοέλιο, Αγκάνθο, Κωνσταντινίδης, Βελλίδης, Τριανταφυλλάκος, Λάζαρ, Σίλντενφελντ, Αθανασιάδης
ΚΟΚΚΙΝΗ : Κωνσταντινίδης (70`)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ : Ευθυμιάδης (Πιερίας) - Καρατζίκας (Αθηνών)
ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Καζναφέρης, Ζαραδούκας, Γιαννίτσης (46` Παπαζαχαρίας), Πουλίδο, Κοέλιο, Κοτσαρίδης (74` Καραγιάννης), Τάτος, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας (46` Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο, Φωτάκης (91` Κατσικάς), Κάτσε, Λάζαρ, Καμαρά (82` Ολίσε), Σαλπιγγίδης (73` Αποστολόπουλος), Αθανασιάδης
πηγή:sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: