Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

«Τον καλύτερό μας εαυτό για την πεντάδα»

Μπορεί να ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο 2-2 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ωστόσο, ο Σισοκό στάθηκε στον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του.

«Τον καλύτερό μας εαυτό για την πεντάδα»
Την πίστη πώς όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα κάνουν τα πάντα, ώστε η ομάδα να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα, εξέφρασε ο Ιμπραΐμ Σισοκό μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ιβοριανός μέσος του «τριφυλλιού» αν και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι, στάθηκε κυρίως στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε όλη η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σισοκό:

«Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε όλο το παιχνίδι. Παίξαμε σαν ομάδα και ο καθένας ότι καλύτερο μπορούσε για να φτάσουμε στα δυο γκολ που πετύχαμε. Η πλευρά που έπαιξα σήμερα, είναι αυτή που αισθάνομαι πιο καλά και παίζω πιο καλά. Δεν ήταν τόσο θέμα έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης. Νομίζω πως προσπαθήσαμε και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Στην συνέχεια ο Σισοκό πρόσθεσε: «Είναι γεγονός πως όλοι συνεχίζουμε τη δουλειά όπως πρέπει, και επίσης δεν έχουμε πλέον ενδιάμεσες υποχρεώσεις για το κύπελλο. Θεωρώ πως πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να τελειώσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση το πρωτάθλημα. Πιστεύω, όπως και όλοι στην ομάδα, ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να τερματίσουμε στην πεντάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: