Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Αρκετοί… πονοκέφαλοι στον Άρη!!


Με πολλά προβλήματα θα υποδεχθεί ο Άρης τον ΚΑΟΔ, στο «Nick Galis Hall» (18/2, 17:00), ωστόσο το ευχάριστο νέο για τον Δημήτρη Πρίφτη η επιστροφή του Τόρεϊ Τόμας στη 12άδα των «κίτρινων».

Αρκετοί… πονοκέφαλοι στον Άρη
Κάθε άλλο παρά ευχάριστα ολοκλήρωσε ο Άρης την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, στο «Nick Galis Hall». Οι Βασίλης Σίμτσακ και Σπύρος Μούρτος ταλαιπωρούνταν από ίωση, με αποτέλεσμα ο πρώτος να απουσιάσει από την προπόνηση της Τρίτης (17/2), ενώ ο δεύτερος να ακολουθήσει μέρος της

Από ‘κει και πέρα, ο Τόρεϊ Τόμας αισθάνεται ολοένα και καλύτερα από το πρόβλημα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα και έτσι ο Δημήτρης Πρίφτης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Αναλυτική τη 12άδα των «κίτρινων» απαρτίζουν οι: Τόμας, Αντεγκμπόγιε, Πουλιανίτης, Πάσαλιτς, Μούρτος, Ριντ, Δήμας, Βεζένκοφ, Καραθανάσης, Νέιμικ, Σίμτσακ, Χαρίσης.

Για την επικείμενη αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ μίλησε στο arisbc.gr, ο Δημήτρης Πρίφτης: «Είναι μία δύσκολη αναμέτρηση με μία ομάδα που έχει οργάνωση και συνοχή στο παιχνίδι της. Η Δράμα μετά τις προσθήκες που έκανε απέκτησε στοιχεία που της έλειπαν όπως εμπειρία, ποιότητα και βάθος στον πάγκο της. Εμείς πρέπει να διαχειριστούμε κούραση και ιώσεις και να είμαστε συγκεντρωμένοι και σκληροί για 40 λεπτά για να φτάσουμε στη νίκη». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: