Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Λάμπερτ : «Γι’αυτό έμεινα!»

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να παραμείνει στη Λίβερπουλ, παρά το γεγονός ότι η Αστον Βίλα θα του έδινε θέση βασικού, αποκάλυψε ο Ρικι Λάμπερτ.
Το όνομα του 33χρονου άσου ακούστηκε έντονα την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου ως υποψήφιου προς αποχώρηση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Όπως αποκάλυψε ο Λάμπερτ, η προοπτική να ζήσει μαγικές στιγμές με τους «κόκκινους», την ομάδα που υποστηρίζει από παιδί, ήταν αυτή που τον κράτησε στο «Ανφιλντ» παρά το γεγονός ότι ο Μπρενταν Ρότζερς δεν μπορούσε να του υποσχεθεί θέση βασικού.
«Μου τηλεφώνησε ο προπονητής και μου είπε για την πρόταση της Αστον Βίλα» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο Λάμπερτ. «Μου είπε ότι δεν ήθελε να φύγω, αλλά μου έδινε τη δυνατότητα να παίξω βασικός σε κάποια άλλη ομάδα, το οποίο είναι πολύ δίκαιο».
Αν και ο πρώην επιθετικός της Σαουθάμπτον επικοινώνησε και με τα στελέχη της Αστον Βίλα και έφτασε πολύ κοντά στην μετακίνηση, τελικά επέλεξε να παραμείνει. «Δεν ήθελα να φύγω μετά από έξι μήνες. Θα μπορούσα μετά, όταν θα είχα αποσυρθεί, να μετάνιωνα για αυτή την επιλογή μου. Ήταν πολύ μικρό το διάστημα που είχα μπροστά μου για να σκεφτώ» εξήγησε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: