Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ένα κορμί ακόμη είναι πάντα χρήσιμο!!

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες θεωρεί πως ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα δώσει «ανάσες» στον Μπρεντ Πέτγουεϊ, θα προσφέρει ποιότητα στο 80% των ματς της Α1, όμως στην Ευρωλίγκα θα αγωνίζεται ελάχιστα διότι δεν είναι για τόσο υψηλό επίπεδο ακόμη.
Παραμονή της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε ξεκαθαρίσει πως «δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσουμε ξένο παίκτη διότι εμπιστεύομαι απόλυτα τους έξι ξένους μας και επίσης δε θέλω να χαλάσει η χημεία έχοντας δύο ρόστερ, άλλο για Ελλάδα και άλλο για Ευρώπη».
Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ούτε ξένος είναι, ούτε δημιουργεί συνθήκες για διπλό ρόστερ. Φυσικά όμως δεν είναι και κάποιος που θα αλλάξει τις ισορροπίες της ομάδας.
Έχω την εντύπωση πως αν ήταν υγιής ο Αγραβάνης ακόμη και η «αστάθεια» που χαρακτηρίζει τη μέση του Μπρεντ Πέτγουεϊ δε θα έφερνε τον Τσαϊρέλη στον Ολυμπιακό.
Ο Έλληνας φόργουορντ δε νομίζω πως στην Ευρωλίγκα θα βλέπει πολύ χρόνο στο παρκέ από τη στιγμή που θα υπάρχουν οι Πρίντεζης και Πέτγουεϊ. Από τη στιγμή όμως που σε δύο ματς (ίσως και τρία) ο Πέτγουεϊ ξεκίνησε το ματς και κατά τη διάρκειά του ενημέρωσε πως δε μπορεί να συνεχίσει τότε, η λύση και η προσθήκη ήταν επιβεβλημένη.
Με τα ματς να δυσκολεύουν ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να παίζει με μοναδικό «τεσσάρι» τον Πρίντεζη και με λύσεις ανάγκης (Ντάρντεν).
Αναλώθηκα αρκετά με τους τραυματισμούς διότι πολύ απλά πιστεύω πως αν η ομάδα ήταν υγιής, το όποιο ταλέντο του Μιχάλη Τσαϊρέλη δε θα είχε θέση στον φετινό Ολυμπιακό.
Στα ματς της Α1 πλην των τελικών, ο μέχρι πρότινος φόργουορντ της Τενερίφης θα δώσει την ευκαιρία στον Πέτγουεϊ να μένει εκτός αποστολής ή να παίζει ελάχιστα. Σε αυτά τα παιχνίδια θα παίζει και θα είναι και καλός ο Τσαϊρέλης με εξαιρετικά στατιστικά, αλλά το επίπεδο της Ευρωλίγκας έχει άλλες απαιτήσεις στις οποίες δε μπορεί να ανταποκριθεί αυτή τη στιγμή.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρήκε ένα κορμί ακόμη το οποίο θα βοηθά πάρα πολύ στην προπόνηση και στο 80% των ελληνικών παιχνιδιών, θα δίνει την ευκαιρία στον Πέτγουεϊ να ξεκουράζεται και όλα αυτά απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι άριστος χαρακτήρας, δουλευταράς και κυρίως... δεν αντιδρά με άσχημο τρόπο όταν δεν αγωνίζεται.
Ο Τσαϊρέλης έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι του και ξέρει πόσο και πως μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.
Αν σας μπέρδεψα να ανακεφαλαιώσω... Ο Τσαϊρέλης αγωνιστικά δεν είναι επιπέδου Ευρωλίγκας, όμως μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό ξεκουράζοντας με μπόλικες δόσεις ποιότητας στα ματς της Α1 τον Μπρεντ Πέτγουεϊ του οποίου η κατάσταση της μέσης του αποτελεί μυστήριο.
ΥΓ: Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι προσέγγισε τον Τσαϊρέλη ο οποίος αρνήθηκε να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση με την ομάδα γιατί «θέλω να παίζω και στον Ολυμπιακό αυτό θα είναι δύσκολο». Η συγκεκριμένη απάντηση μού δείχνει ένα απόλυτα λογικό παιδί, αλλά και κάποιον που δε μπαίνει στη διαδικασία να κυνηγήσει μία τεράστια πρόκληση μέσω της σκληρής δουλειάς.
ΥΓ 2: Ο Τσαϊρέλης θα πάρει τη θέση του Καββαδά στη 12άδα και μπορεί να βοηθήσει και αγωνιζόμενος ως σέντερ για κάποιο χρονικό διάστημα.
ΥΓ 3: Όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα το καταλάβω ποτέ. Μπαίνεις στο μετρό και ακούς (τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα), «ο ανελκυστήρας στο σταθμό π.χ Σύνταγμα δε λειτουργεί, παρακαλούνται όσοι έχουν κινητικά προβλήματα να κατέβουν στην επόμενη στάση»!
Μα βρε ζώα, αυτός που έχει κινητικά προβλήματα πως θα φτάσει από την «επόμενη στάση» για να πάει στο Σύνταγμα; Ένας ηλίθιος θα σκεφτόταν κάτι καλύτερο.
ΥΓ 4: Όταν νοιάζεστε για κάποιον να του το δείχνετε, μπορεί να το έχει ανάγκη...  

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: