Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Χέβεντες: «Δεν θα σηκώσουμε λευκή σημαία με τη Ρεάλ»

Σίγουρος πως η Σάλκε μπορεί να προβάλλει σθεναρή αντίσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης στον αυριανό αγώνα (18/2) των δύο ομάδων για τους «16» του League, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μπένεντικτ Χέβεντες.

Χέβεντες: «Δεν θα σηκώσουμε λευκή σημαία με τη Ρεάλ»
Αν και τα προγνωστικά των περισσότερων ποδοσφαιρόφιλων συντείνουν πως είναι πολύ δύσκολο η Σάλκε να αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League, στο στρατόπεδο των «βασιλικών μπλε» δεν είναι το ίδιο απαισιόδοξοι και θα παλέψουν σκληρά για το καλύτερο.

Σύμφωνα με τον Μπένεντικτ Χέβεντες οι παίκτες της Σάλκε δεν πρόκειται να καταθέσουν τα όπλα, παρότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο.

«Θέλουμε να τους μπούμε στο μάτι. Θα ήμασταν σε λάθος δουλειές αν σηκώναμε τη λευκή σημαία πριν καν αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ. Είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και είναι απίστευτα δύσκολο να παίξεις εναντίον τους. Είμαστε το αουτσάιντερ της σειράς και χρειαζόμαστε μία ή δύο σπουδαίες βραδιές, αν θέλουμε να επιβιώσουμε, αλλά δεν είναι αδύνατο».

Ο αρχηγός της Σάλκε εκτιμάει πως η ομάδα του θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη φέτος σε σχέση με την περσινή σεζόν, όταν οι Βεστφαλοί βρήκαν πάλι στο δρόμο τους στη φάση των «16» τους Μαδριλένους και ηττήθηκαν κατά κράτος και στα δυο ματς δεχόμενοι συνολικά 9 γκολ (6-1,3-1).

«Το κλειδί θα είναι να καταστήσουμε σαφές πως δεν θα είμαστε τόσο αφελείς ξανά όπως πέρυσι. Είχαμε υπερβολικά το μυαλό μας στην επίθεση, ειδικά στην έδρα μας, γιατί θέλαμε να τους δείξουμε τι μπορούσαμε να κάνουμε. Αν το κάνεις αυτό απέναντι στη Ρεάλ, τότε είναι σχεδόν δεδομένο πως δεν θα τα καταφέρεις». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: