Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Δεν μπορούν να περιμένουν!!

Καρφωμένο στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό βρίσκεται (αναπόφευκτα) το μυαλό της ΑΕΚ. Ελπίζοντας ότι το ματς δεν θα οριστεί… κοντά στο Πάσχα, στην «Ένωση» δέχονται μηνύματα από τον κόσμο για ένα καυτό ΟΑΚΑ.

Δεν μπορούν να περιμένουν!
Το παιχνίδι δεν είναι καν γνωστό πότε θα γίνει. Εν τω μεταξύ μεσολαβεί σίγουρα κι άλλο ματς (με την Παναχαϊκή για την εμβόλιμη αγωνιστική της Football League).

Κακά τα ψέματα όμως, στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ γυρίζει -απ’ τη λήξη κιόλας της πρώτης αναμέτρησης- η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Και να μην ήθελαν βέβαια, δεν τους… αφήνουν και τα μηνύματα που λαμβάνουν συνεχώς από τον κόσμο της ομάδας. Μετά τα συνθήματα στο ματς της Κυριακής με τον Αχαρναϊκό, το λαϊκό αίτημα για αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» εκφράστηκε και πιο άμεσα στους παίκτες της ομάδας.

Με αρκετούς απ’ αυτούς (Μάνταλος, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Μπακάκης, Ανέστης, Κορδέρο, Κρισάντους, Τζανετόπουλος), να βρίσκονται στο ντέρμπι του μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό και πέραν της αποθέωσης, να δέχονται «ντόπες» από τον κόσμο για τη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Εξάλλου, η μέρα που θα διεξαχθεί βρίσκεται «στον αέρα», αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες. Είτε αποφασιστεί λοιπόν να γίνει την Τετάρτη 4 Μαρτίου, είτε σε ημερομηνία… κάπου λίγο πριν το Πάσχα (τότε θα υπάρχουν κενές ημερομηνίες αν η Σούπερ Λίγκα δε δώσει λύση μεταθέτοντας το Ολυμπιακός-Αστέρας για Κυριακή) δεδομένο είναι πως το ΟΑΚΑ θα ζήσει στιγμές του ένδοξου παρελθόντος.

Σε τέτοιο σημείο που να θεωρείται δεδομένο ότι θα ανοίξει το πάνω διάζωμα και ότι η κινητοποίηση που ήδη υπάρχει στον κόσμο της ΑΕΚ απ’ όλη την Ελλάδα (αλλά και το εξωτερικό) μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μέχρι και sold out. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: