Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

«Όλοι δίπλα στον Άρη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο νέος γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος και μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα:
«Αυτή τη στιγμή όλοι χρειάζονται να είναι κοντά στον Άρη και δεν έχουμε περιθώρια για διχασμούς. Είναι μια σημαντική προσπάθεια και όλοι πρέπει να συμβάλουν».
Για τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση προς τους παλαίμαχους:
«Είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια είχε παραμεληθεί. Όταν μια ομάδα δεν έχει παρελθόν δεν βλέπει και το μέλλον. Οτιδήποτε γίνεται προς την κατεύθυνση του να θυμηθούμε την ιστορία μας,  βοηθάει στην εικόνα της ομάδας και φέρνει την συσπείρωση που όλοι θέλουμε».
Για το τι τον έπεισε από την προσπάθεια του Άλεξ Κάλας:
«Είχαν γίνει κάποιες προηγούμενες διοικήσεις αλλά δεν είχαν τα εχέγγυα και την σοβαρότητα για να συμμετέχω. Αυτή η προσπάθεια του κ. Κάλας είναι πάρα πολύ σοβαρή και μεγάλη. Έχει δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής και πρέπει να ενισχυθεί η προσπάθεια από όσους μπορούν να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε θέση. Το αγωνιστικό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και οι κινήσεις που έγιναν για την ενίσχυση είναι πάρα πολύ καλές. Στο διοικητικό κομμάτι έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται ρεαλιστικές κινήσεις και η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων. Νομίζω ότι όλα αυτά θα φέρουν κοντά τον κόσμο στην ομάδα».
Για την ποιότητα του ρόστερ του Άρη:
«Οι παίκτες θέλουν έναν χρόνο προσαρμογής. Το αργότερο σε ένα μήνα θα δούμε άλλο Άρη. Θα δούμε μια άλλη ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο και να τελειώνει τα παιχνίδια πιο νωρίς. Το θέμα είναι πως υπάρχει ένα πρόβλημα στη διαιτησία και φαίνεται πως κάποιοι προσπαθούν με άλλους τρόπους. Ο Πανσερραϊκός έχει κάποιες προσβάσεις και προσπαθεί να μας φέρνει εμπόδια».
Για το πότε θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές το 100% των ικανοτήτων τους:
«Πολλοί από τους παίκτες μας δεν έχουν δείξει ακόμα τις ικανότητες τους. Δεν είναι μόνο θέμα προσαρμογής. Ο Σανιά παίζει μετά από έναν χρόνο και φαντάζομαι πως μόλις συνηθίσει την ομάδα θα δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία. Είμαι αισιόδοξος και η προσπάθεια πρέπει να ενισχυθεί από όλους. Το αγωνιστικό τμήμα πρέπει να… «τραβήξει» όλο τον σύλλογο».
Για την διαιτησία:
«Νομίζω σε αυτό το κομμάτι πρέπει να γίνει μια προσπάθεια. Έχει απαξιωθεί ο Άρης αλλά κάθε στιγμή που περνάει πλέον η ομάδα μέρα με την μέρα είναι πιο αξιόπιστη. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να φύγουν και θα κάνουμε και εμείς κάτι».
Για τον ρόλο του στον Άρη:
«Έχουμε έναν συμβουλευτικό ρόλο, θέλων να είμαι κοντά στην ομάδα, θα βρίσκομαι στις προπονήσεις, στα γραφεία και γενικά θα βοηθάω. Ίσως χρειαστεί σε κάποιο διάστημα να μιλήσουμε και με κάποιους παίκτες για κάποιες ιδιαιτερότητες που έχουν».
Για τις ιδιαιτερότητες των Σανιά – Ν ‘ Λουντούλου:
« Θέλει δουλειά για να καταλάβουν οι παίκτες σε ποιόν σύλλογο βρίσκονται. Θα πρέπει να γίνει από όλους προσπάθεια και ιδιαίτερα από τους ποδοσφαιριστές. Φυσικά τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία και όλα θα λυθούν όταν δέσει η ομάδα και όταν μάθουν ποιος είναι ο στόχος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: