Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ο Μάρκεβιτς στο gazzetta.gr για Ολυμπιακό, Ντνιέπρ και... Καραϊσκάκη!!

Ο Μάρκεβιτς ξέρει καλά τον Ολυμπιακό, τον χρίζει φαβορί μέσα από το gazzetta.gr, ωστόσο... υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να τον αποκλείσει ξανά από το Γιουρόπα Λιγκ. 
O Mίρον Μάρκεβιτς χρίζει φαβορί τον Ολυμπιακό, ωστόσο κρατά... κλειστά χαρτιά για τους Πειραιώτες! Ο τεχνικός της Ντνίπρο μιλά στο Gazzetta.gr για τις διαφορές με το 2012, τις παγίδες στους «ερυθρόλευκους», αλλά και το αν θα επηρεάσει την ομάδα του η διεξαγωγή του ματς στο Κίεβο!
- Μια από τα ίδια για σας. Ο Ολυμπιακός ξανά στο δρόμο σας;
«Έχω ήδη αντιμετωπίσει δύο φορές τον Ολυμπιακό με την Μέταλιστ. Ήταν όμως πολύ καιρό πριν. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, όμως θέλω να τον αποκλείσω ξανά»
- Τότε η Μέταλιστ, τώρα η Ντνιέπρ; Ποιες είναι οι διαφορές;
«Υπάρχουν πολλές διαφορές, υπάρχουν ομοιότητες στην ποιότητα, ελπίζω και στην πρόκρισή μας»
- Ποιες είναι οι ομοιότητες και οι διαφορές του Ολυμπιακού;
«Πολλές αλλαγές παικτών, διαφορετικός προπονητής, αλλά η ίδια φιλοσοφία. Ο Ολυμπιακός είναι μια επιθετική ομάδα με εξαιρετική έδρα και παραμένει σύλλογος Τσάμπιονς Λιγκ με πολλές προσδοκίες»
- Ούτε ένα επίσημο ματς, ποιο είναι το σχέδιό σας;
«Σχέδιο; Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να παίξουμε με ψυχή, πάθος και να βγάλουμε πολλά τρεξίματα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά έχει και ένα βαρύ πρόγραμμα. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κουράσουμε τον Ολυμπιακό και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Κανείς δεν είπε πως η Ντνιέπρ είναι φαβορί για τη διοργάνωση, ωστόσο πρέπει να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται...».
- Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί με τον Βίτορ Περέιρα. Θα είναι το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς με τη νέα του ομάδα.
«Είναι πολύ καλός προπονητής, ωστόσο και ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην Ευρώπη. Είχε εξαιρετικά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα μπορούσε να πάρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Περέιρα είναι πολύ καλός προπονητής, θα έχει το άγχος της πρεμιέρας, αλλά και τη σιγουριά των καλών εμφανίσεων στη ν Ελλάδα».

- Ο Κονοπλιάνκα έμεινε στην ομάδα. Η Ντνιέπρ θα παρουσιαστεί πιο ενισχυμένη σε σχέση με τον Δεκέμβρη;
«Ο Κονοπλιάνκα έμεινε και αυτό είναι καλό για την ομάδα, αφού είναι παίκτης που θα βοηθήσει αρκετά. Είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές, αφού ενισχυθήκαμε τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας όσο και στον άξονα. Είναι καλές μεταγραφές και ελπίζω πως θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί»
- Η αναμέτρηση θα γίνει στο Κίεβο πόσο θα σας επηρεάσει; Η κατάσταση στην Ουκρανία πόσο δύσκολη είναι για όλους σας;
«Με την Σεντ Ετιέν παίξαμε στο Κίεβο και τα πήγαμε καλά... Βέβαια, το να παίζαμε στην έδρα μας, σε μια δυνατή έδρα θα ήταν διαφορετικά για μας. Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλη την Ουκρανία, προσπαθούμε να κοιτάζουμε μόνο το ποδόσφαιρο, να επικεντρωνόμαστε στους στόχους μας. Στην Τουρκία είχαμε καιρό να δουλέψουμε και ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες».
- Ποιο είναι το φαβορί της πρόκρισης;
«Ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη κατάσταση, προέρχεται από εξαιρετική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει το πάνω χέρι, αλλά εμείς θέλουμε να του κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Εχει μια καυτή έδρα, αλλά εκεί τα είχαμε καταφέρει. Η τακτική και το πάθος θα μετρήσουν...».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: