Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Η παράδοση δείχνει Τσέλσι!!

Μόνο προκρίσεις μετράει η Τσέλσι όσες φορές πήρε ισοπαλία με γκολ στο πρώτο ματς, ενώ αντίθετα η Παρί μετρά μόνο αποκλεισμούς σε ισοπαλίες με γκολ στο γήπεδό της.
Εκτός από το προφανές προβάδισμα που δίνει στην Τσέλσι το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο Παρίσι, η ιστορία των δύο ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δείχνει επίσης πρόκριση για τους Λονδρέζους.
Οι «μπλε» έχουν πάρει συνολικά 5 φορές ισοπαλίες σε εκτός έδρας αγώνες σημειώνοντας γκολ και σε όλες κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στη ρεβάνς. Αντίθετα, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει καταφέρει ποτέ να προκριθεί, όσες φορές ήρθε ισόπαλη στην έδρα της στο πρώτο ματς, οι οποίες κατά... διαβολική σύμπτωση είναι πάλι 5!
Πέντε άλλωστε, είναι και οι φορές που ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει προκριθεί στην επόμενη φάση, αποσπώντας ισοπαλία με γκολ στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Πορτογάλος συνολικά έχει 6 προκρίσεις σε 7 «ζευγαρώματα» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στα οποία ξεκίνησε με ισοπαλία εκτός έδρας. Η μόνη φορά που αποκλείστηκε σε ανάλογη περίπτωση, ήταν πέρυσι, από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: