Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Με την Κ20 του ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας!!

Εν μέρει μεταμέλεια έχει δείξει ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Αναστασιάδη και συμφώνησε με τον Ζήση Βρύζα να προπονείται με την Κ-20 του ΠΑΟΚ!

Με την Κ20 του ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας
Χθες απολογήθηκε εγγράφως ο Γιώργος Τζαβέλλας στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία τον είχε καλέσει να δώσει εξηγήσει για τη δημόσια τοποθέτησή του για τον Άγγελο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο διεθνής μπακ έδειξε εν μέρει μεταμέλεια και ξεκαθάρισε στον Ζήση Βρύζα ότι, και για τον ίδιο και για την ομάδα, είναι καλύτερο να παραμείνει στις προπονήσεις της Κ20 του συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ συμφώνησε, αφού οι σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τον ποδοσφαιριστή δεν αποκαθίστανται και ο πρώτος δεν μπόρεσε να «χωνέψει» την ατάκα του Αναστασιάδη ότι… έστησε την ομάδα του στον αγώνα της Τρίπολης.

Έτσι ο Τζαβέλλας παραμένει στον ΠΑΟΚ να προπονείται με την ομάδα Νέων και αν τελικά αλλάξει ο προπονητής, τότε εκείνο να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: