Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Δύναμή του, ο κόσμος του!!

Τις επαφές με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού ξεκίνησε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος θέλει ο κόσμος να αποτελέσει τον… δωδέκατο παίκτη της ομάδας του «τριφυλλιού» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δύναμή του, ο κόσμος του!
Δράση εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει αναλάβει ο Γιάννης Αλαφούζος, ώστε να εξασφαλίσει ιδανικές συνθήκες για την ομάδα του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια που κάνει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για αυτό τον λόγο ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ξεκίνησε τις επαφές με τους οργανωμένους οπαδούς για να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Εκείνο που επιθυμεί ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», είναι ο κόσμος να αποτελέσει τον… δωδέκατο παίκτη της ομάδας του Αναστασίου και να καταφέρει να πάρει μία σημαντική νίκη μέσα στη Λεωφόρο.

«Ακολουθούν κι άλλα σημαντικά παιχνίδια μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που κάνουμε για τον τίτλο και πρέπει να σας έχουμε δίπλα μας σε όλα», είναι μεταξύ άλλων το μήνυμα του Αλαφούζου.

Πρόθεση όλων στον Παναθηναϊκών (διοίκησης και οπαδών) είναι να πάνε ενωμένοι στο ντέρμπι και να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την ομάδα, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό «παρατράγουδο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: