Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Έπιασε δουλειά ο Σέργουντ!

Ο Τιμ Σέργουντ προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα της Άστον Βίλα μετά την πρόσληψή του ως αντικαταστάτης του Πολ Λάμπερτ.
Ο πρώην κόουτς της Τότεναμ, που είδε από τις εξέδρες το ματς κόντρα στην Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας (2-1 για τους «χωριάτες») και το μεσημέρι της Τρίτης (17/2) σήκωσε μανίκια για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνσή του από τα «σπιρούνια» τον Μάιο του 2014.
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ανέφερε:
«Όλοι στην ομάδα έχουν να παίξουν έναν σημαντικό ρόλο. Δεν υπάρχει κανείς που να μην συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα μου. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για όλους. Δεν με νοιάζει εάν ο πρώην προπονητής είχε προτιμήσεις.
Πρέπει να αποδείξουν τι αξίζουν στις προπονήσεις για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με το υλικό που έχουμε. Φυσικά κάποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν εκτός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τελειωμένοι. Κάποιοι μπορεί να μένουν για λίγο εκτός και μετά να μπαίνουν για να βοηθήσουν.
Ο Σάντρο είναι ένα καλό παράδειγμα από τον καιρό μας στην Τότεναμ. Πέρυσι παίξαμε με την Βίλα το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Όλοι έλεγαν ότι τον είχα τελειώσει. Αλλά ποτέ δεν γκρεμίζω τις γέφυρες με τους παίκτες μου. Ποτέ».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: