Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Κρύα… Μπάγερν!

Ασορτί με τη θερμοκρασία παρουσιάστηκε στην Ουκρανία η Μπάγερν. Επιδεικνύοντας ψυχρή λογική και όχι θέαμα, οι Βαυαροί (που έπαιζαν με 10’ από το 65’) πήραν το κρύο, αλλά χρήσιμο, 0-0 από τη Σαχτάρ.

Κρύα… Μπάγερν
Σε ένα παιχνίδι που θα περίμενε κανείς, να παλέψει να το καθαρίσει, ώστε να τελειώσει πρόωρα με την πρόκριση, απέναντι στους Ουκρανούς που βρίσκονται εκτός δράσης εδώ και δύο μήνες, λόγω της διακοπής, η Μπάγερν έπαιξε πολύ φτωχά. Έτσι το 0-0 ήρθε φυσιολογικά, σε μια αναμέτρηση με πολλά νεύρα και στην οποία οι Βαυαροί, υποχρεώθηκαν να παίξουν με 10 ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της αποβολής με 2η κίτρινη, του Τσάμπι Αλόνσο.

Το ματς

Παρά το γεγονός πως η Μπάγερν, φάνηκε να μπαίνει καλά στον αγώνα και να δημιουργεί φάση στα πρώτα 90 δεύτερα, με τον Ρόμπεν να σκάβει για τον Σβαϊνστάιγκερ και τον τελευταίο να σουτάρει έξω, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, οι Βαυαροί έπεσαν. Το πρώτο μέρος, θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, αφού κυριάρχησαν τα πολλά νεύρα, ο κακός ρυθμός, με τους Ουκρανούς να μην περνούν την σέντρα, παρά ελάχιστες φορές και την Μπάγερν να μην μπορεί να γίνει ουσιαστικά απειλητική, παρά το γεγονός πως κρατούσε μπάλα. Μοναδική αξιόλογη φάση μια συνεργασία του Ριμπερί με τον Μίλερ, με τον τελευταίο να σουτάρει έξω από καλή θέση στο 31ο λεπτό.
Το παιχνίδι, έγινε ακόμα πιο σκληρό στο δεύτερο μέρος, με τον Ντάγκλας Κόστα να γλιτώνει δύο φορές την κάρτα, για ενέργειες που σήκωναν τέτοια ποινή. Ωστόσο η Μπάγερν ήταν αυτή που πλήρωσε τα νεύρα, καθώς στο 65’ ο Αλόνσο, καταδιώκοντας τον Τάισον έκανε φάουλ και πήρε την δεύτερη κίτρινη από τον Μαγιένκο, για να πάρει πρόωρα τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Μετά απ’ αυτό ο Γκουαρντιόλα αναγκάστηκε ν’ αποσύρει τον κάκιστο Μίλερ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα απέσυρε και τον Γκέτσε, που επίσης υστέρησε για να ρίξει στον αγώνα τον Λεβαντόφσκι. Τα σκληρά μαρκαρίσματα, έδιναν και έπαιρναν μέχρι το τέλος του ματς που τελείωσε 0-0 με 6 κίτρινες και μια αποβολή (2 κίτρινες).

Σαχτάρ: Πιατόφ, Κούτσερ, Σεβτσούκ,Σρνα, Ρακίτσκι, Φρεντ, Φερνάντο, Ντάγκλας Κόστα (78’ Μάρλος), Άλεξ Τεξέιρα, Λουίζ Αντριάνο (89' Γκλάντκι), Τάισον (84’ Ουέλινγκτον)

Στον πάγκο έμειναν οι: Κανιμπολομπτσκι, Κριβτσόφ, Αζεβέδο, Ιλσίνιο

Μπάγερν: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Ριμπερί, Γκέτσε (74’ Λεβαντόφσκι), Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Τ. Μίλερ (69’ Μπαντστούμπερ)

Στον πάγκο έμειναν οι: Στάρκε, Ρέινα, Ντάντε, Ρόντε,Βάιζερ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: