Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΣΗΜΕΡΑ 13:00 ΩΡΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΟΥ-ΣΤΑΣΙΜΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Σήμερα στις 13:00 ώρα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Αντώνης Ρέμος θα μιλήσει για τον απολογισμό της χρονιάς σε όλλα τα επίπεδα(οικονομικά,μεταγραφικά,διοικητικά)κ.α.Δεν αποκλείεται να έχουμε και εκπλήξεις με ανακοινώσεις είτε ποδοσφαιριστών είτε νέα μέλη στο Δ.Σ της ΠΑΕ.Ο Αντώνης Ρέμος είχε μία συνάντηση με οργανωμένους οπαδούς του “Γηραιού” που του μετέφεραν τις ανησυχίες τους.Οσο αναφορά το θέμα των μεταγραφών,το όνομα του Μιλάνο είναι ένα απο τα καινούργια ονόματα που προστέθηκαν στην μεταγραφική λίστα του Ηρακλή και σήμερα η αύριο αναμένεται η απάντηση του.Αυτή την στιγμη το μεγαλύτερο εμπόδιο του Ηρακλή είναι η πρόταση του Ατρόμητου και η συνάθρηση την οποία κάνει με συγκεκριμένους παίκτες του της ομάδας του Περιστερίου που τον οθούν να πάει στον Ατρόμητο.Εκτος απο τον Μιλάνο προτάθηκαν και δυο Λατίνοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεια τους.Ανοιχτα είναι τα θέματα των υπολοίπων μεταγραφικών στόχων(Γκιονέα,Μπάτσιου,Μπενζά,Τούμα,Λόβρεκ).Στο πλαίσιο του πρώτου μέρους του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του, που θα πραγματοποιηθεί στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 15 Ιουλίου την πολωνική Λεχ Πόζναν, οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν τρία συνολικά φιλικά επί αυστριακού εδάφους.Ανακούφιση προκάλεσε στον Ντένις Επστάιν η απόφαση των διοικούντων τον Ηρακλή να λύσουν το συμβόλαιο του Φερντάντο Μαρκές. Όπως δήλωσε ο Γερμανός επιθετικός στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικά Νέα 98.7» ο προβληματικός χαρακτήρας του Ισπανού μόνο προβλήματα δημιούργησε στα αποδυτήρια, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως: «ο Ηρακλής χρειάζεται παίκτες που θα αγωνίζονται για τον σύνολο και όχι για τον εαυτό τους». «Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε από τον Ηλία Πουρσανίδη και τον κόουτς. Ο Μαρκές είναι πολύ καλός παίκτης. Την προηγούμενη χρονιά δημιούργησε προβλήματα τόσο στην ομάδα, όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Ο Ηρακλής χρειάζεται παίκτες που θα προσφέρουν στην ομάδα. Νομίζω ότι είναι η σωστή απόφαση, γιατί ο Ηρακλής χρειάζεται παίκτες που θα αγωνίζονται για τον σύνολο και όχι για τον εαυτό τους», τόνισε αρχικά ο Επστάιν για να καταλήξει αναφερόμενος στην επιλογή των ιθυνόντων να προσλάβουν στον πάγκο τον Όλεγκ Προτάσοφ.Σύντομα αναμένεται και η επικύρωση της συμφωνίας με τον Βασίλη Χατζηπαναγή για να αναλάβει μια θέση στις ακαδημίες του Ηρακλή.
Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Ο Μάουρο Μιλάνο είναι πολύ καλή περίπτωση για να βοηθήσει την επιθετική γραμή του Ηρακλή,σήμερα αύριο θα ξέρουμε που θα καταλήξει ο παίκτης,καθώς και ο Ατρόμητος είναι στο κόλπο της απόκτησης του.
*Λατίνος στόπερ έμπειρος,ποιός να είναι?
*Σήμερα στην συνέντευξη τύπου περιμένουμε σημαντικές απαντήσεις αλλά και σημαντικές ερωτήσεις.
* Το γεγονός, ότι ο Αντώνης Ρέμος έκλεισε για τέσσερις ώρες την αίθουσα, που θα λάβει χώρα η συνέντευξη δείχνει αν μη τι άλλο διάθεση.
* Να απαντήσει στα ερωτήματα, που είναι πολλά, αλλά να προβεί και στις δικές του τοποθετήσεις.
*Δεν αποκλείεται να ανακοινωθούνε και πολλά νέα πρόσωπα στην ΠΑΕ Ηρακλής(μεταγραφές-νέα μέλη στο Δ.Σ της ΠΑΕ).
*Χάθηκε και ο Πίτου που πάει στην Αμέρικα(ομάδα Μεξικού).
*Το θέμα Μάρκες τελείωσε,που θα πάει παίκτης όμως?Αρη,Ισπανια,Ολλανδία,Ρωσία?Φήμες τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στον Αρη.
*Ανακοινώθηκε ο Λευτέρης Κακιούσης στο μπάσκετ του Ηρακλή και οι πρώτες του δηλώσεις ηταν:ξεκινάμε όλοι μαζί για να κάνουμε αυτό που πρέπει και ο κόσμος του Ηρακλή ξέρει τι πρέπει να γίνει».
*Στο βόλευ αναμένεται από τον κόσμο με μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσει την καινούργια ομάδα.Με τις νέες μεταγραφές(Κράλ,Μπαμπαλούτα,Μπάρανεκ,Προύσαλη,Καλα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: