Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΠΑΟΚ: Επιστολή του Θ. Ζαγοράκη προς τους κατόχους διαρκείας

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κ. Θόδωρος Ζαγοράκης απέστειλε επιστολή προς όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να τους ευχαριστήσει για την έως τώρα έμπρακτη συμπαράστασή τους προς την ομάδα.

Αναλυτικά η επιστολή:

Φίλε του ΠΑΟΚ,

Στο διάστημα της παρουσίας μας στη διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θεωρώ ότι έγιναν σημαντικά βήματα προόδου. Όλοι οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Να αντικρίσουμε το μέλλον με θάρρος και τόλμη. Δίχως μεγάλα λόγια. Προσδοκώντας να μεγαλώσουμε μέρα με τη μέρα – μέσα από την ίδια την ομάδα και τα αποτελέσματά της στο γήπεδο.

Η συμπαράσταση και η στήριξη σου προς την ομάδα αποτέλεσε αντικείμενο θετικών σχολίων. Ελάχιστοι πίστευαν, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα έχει σχεδόν 20.000 κατόχους διαρκείας. Κανένας δεν περίμενε η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να είναι η πρώτη Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία με πάνω από 11.000 μετόχους. Κι όμως, εσύ φίλαθλε του Π.Α.Ο.Κ., το πέτυχες! Απέδειξες ότι αγαπάς την ομάδα. Θέλεις να είσαι δίπλα της. Να είσαι συμμέτοχος στην προσπάθεια όλων μας για ένα καλύτερο αύριο.

Ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ., εσύ δηλαδή, έχει πολλούς τρόπους να εκπλήσσει τους πάντες. Γι’ αυτό και μόνο το λόγο, θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Ο Π.Α.Ο.Κ. αξίζει την συμπαράσταση όλων μας!

Είμαι πεπεισμένος ότι ο Π.Α.Ο.Κ. βρίσκει τη χαμένη αίγλη του. Με δεδομένη την απόλυτη δική σου στήριξη επιστρέφει δυναμικά στην σκηνή του ελληνικού ποδοσφαίρου και γίνεται ξανά ένας εκ των πρωταγωνιστών του.

Γνωρίζω και ελπίζω ότι και την αγωνιστική περίοδο 2009 – 2010 θα προχωρήσουμε χέρι – χέρι προς το μεγάλο στόχο:

Την αγωνιστική πρόοδο του Π.Α.Ο.Κ.

Θόδωρος Ζαγοράκης

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: