Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Ήρθαν για να τελειώσουν



Ο Ενχελαρ σε προσπάθεια του Στην Αθήνα βρίσκονται από το μεσημέρι της Τετάρτης οι εκπρόσωποι του Ορλάντο Ένχελαρ. Ο σκοπός της επίσκεψής τους δεν είναι άλλος από το να "κλείσουν" τη μεταγραφή του παίκτη στον Παναθηναϊκό. Οι επαφές θα ξεκινήσουν άμεσα με το "τριφύλλι" κι αν δεν υπάρξει δραματική αλλαγή σκηνικού, ο 29χρονος μέσος θα υπογράψει εντός των ερχόμενων ημερών για τρία χρόνια.

Η συμφωνία με τη Σάλκε είναι δεδομένη, ενώ σε προφορικό επίπεδο οι επαφές με την πλευρά του παίκτη είναι σε πολύ καλό στάδιο. Ο Ένχελαρ περιμένει την ειδοποίηση από τους εκπροσώπους του για να έρθει κι αυτός στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στους "πράσινους".

Από ώρα σε ώρα

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και η υπόθεση του Χούλιο Κρουζ. Από ώρα σε ώρα η πλευρά του Αργεντινού στράικερ θα δώσει την τελική της απάντηση στο "τριφύλλι", το οποίο κατέθεσε την Τρίτη την τελευταία του προσφορά. Πολύ απλά απομένει το ναι ή το όχι του 35χρονου. Ο ίδιος ο Κρουζ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal" έδωσε 30% πιθανότητες να απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό, ενώ μιλώντας στους Ιταλούς παραδέχτηκε ότι οι "πράσινοι" έχουν κάνει την καλύτερη πρόταση: "Αυτη τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις δεν πάνε καλά με τον Παναθηναϊκό. Τώρα που μιλάμε δίνω ένα 70% να μη γίνει η μεταγραφή και ένα 30% να γίνει. Μίλησα λίγο με τους ατζέντηδες μου και απ' όσα κατάλαβα η υπόθεση έχει "κολλήσει" επειδή ο Παναθηναϊκός άλλα μου υποσχέθηκε και άλλα τελικά πρόσφερε.
Θα μιλήσω με τους εκπροσώπους μου γιατί τώρα ταξιδεύουν για Μπουένος Αϊρες. Την οριστική μου απόφαση δεν την έχω πάρει και δεν θα το κάνω αν δεν μιλήσω πρώτα μαζί τους. Πρέπει πάντως να παραδεχτώ ότι κανείς δεν μου δίνει όσα ο ΠΑΟ για δύο χρόνια συμβόλαιο".

ΠΑΟ ή Αγγλία!

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Αλέσιο Σέκο, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ" (οι οποίες δημοσιεύτηκαν και στον Σουηδικό Τύπο) ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει μια καλή πρόταση για τον Μέλμπεργκ, επισημαίνοντας ότι το "τριφύλλι" και ένας αγγλικός σύλλογος (μάλλον η Αστον Βίλα) είναι οι δύο πιο πιθανοί προορισμοί για τον Σουηδό αμυντικό: "Όντως ο Παναθηναϊκός μας έχει κάνει πολύ καλή πρόταση. Θεωρώ πιθανόν ο παίκτης να καταλήξει στην Αθηναϊκή ομάδα"

-Αυτή τη στιγμή πως έχουν τα πράγματα;
"Οι προτάσεις είναι 2. Από τον Παναθηναϊκό και από μια ομάδα της Αγγλίας".

-Ποια ομάδα;
"Δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω"

-Εσείς που θεωρείτε ό,τι μπορεί να καταλήξει ο ποδοσφαιριστής
"Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο τον παίκτη. Αυτός θα επιλέξει. Δεν μπορώ να σας πω τίποτε περισσότερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: