Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" για την συνέντευξη Σαλπιγγίδη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όλα τα καλά παραμύθια τελειώνουν με τον δράκο στο τέλος.

Δηλαδή δεν έχω κάνει καμιά συζήτηση για ανανέωση με τον πολυμετοχικό αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κάνω κάτι το οποίο γνωρίζω πολύ καλά. Να πουλήσω εκδούλευση στα αφεντικά μου προσπαθώντας να διασπασω τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να δημιουργήσω προβλήματα στον ΠΑΟΚ που αρχίζει να φοβίζει. Πώς θα το καταφέρω? Δίνοντας συνέντευξη σε δημοσιογράφο που δεν έχει ασχοληθεί με του ΠΑΟΚ και δεν γνωρίζει λεπτομέρειες (χωρίς να ευθύνεται ο δημοσιογράφος) και είναι ευκαιρία να σαλιαρίσω,έτσι Δημητρακη?

Ας πάρουμε τα πράγματα ένα ένα όπως τα είπες.

1.Τελικά τι είσαι,ΠΑΟΚτσης - επαγγελματίας ή γραφείο τύπου των αφεντικών σου? ξένος για την πόλη είσαι. Το μόνο σίγουρο.

2."Ποτέ δεν πήρα χρήματα του κόσμου"...
Τα 300.000 ευρό στα έδωσε ο γούμενος και δεν το ξέρουμε?Ή μήπως στα δώσανε ΠΑΟΚτσηδες επιφανείς και μη και αφού τελικά πληρώθηκες την προσφυγή,γιατί δεν την απεσυρες?Για να μείνεις την επομένη ελεύθερος Δημητρακη. Αλήθεια δεν είναι ότι στις αρχές Αυγούστου πληρωθηκες την πρώτη δόση της καινούριας χρονιάς,τελευταία μέρα από την διαχείριση του κ.Ορφανου με χρήματα και του συνδέσμου (15.000 ευρό) από την συναυλία που κάναμε γιατί αλλιώς έμενες ελεύθερος και διοίκηση δεν υπήρχε για να σε πληρώσει?

3."Το μόνο που δεν με ενδιέφερε ήταν ο Γούμενος"...
Πως γίνετε αυτό όταν..
α) Δηλώσεις στην ΕΤ3 μετά από ειρηνκιή διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Γουμενου (τι δουλειά έχουν αυτοί και καταστρέφουν την οικογενειακή γαλήνη του προέδρου). Αυτοί, ποιοι? Αυτοί που σκίστηκαν, παρατήσανε τις δουλειές και τις οικογενειές τους για να πληρωθείς και να εχεις καλύτερο περιβάλλον εργασίας σαν επαγγελματίας.
β) Η χειρονομία στον αγώνα με την Ξάνθη, το γνωστό (ΣΣΣ) στη Θυρα 4 και η αφιέρωση στον πρόεδρο σου στα επίσημα.
γ) Εμείς δεν ήμασταν που ξέραμε για την πρόταση που είχες και σου υποσχεθήκαμε ότι τον Γενάρη να πας οπου θες με τις ευχές μας, αλλά όχι τώρα,γιατί τώρα γίνεσαι σωσίβιο του Γουμενου? Τελικά μήπως τα 970.000 ευρό που λείπουν από το ταμείο της ΠΑΕ απο την μεταγραφή σου ήταν δεκανίκι για τον Γούμενο? Οι δανεικοί Τοργκελε, Τσιγκας, Χαραλαμπιδης, πληρώθηκαν από τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναικό για να ξέρουμε ποιος ήταν ο κερδισμένος από την μεταγραφή σου .Ο ΠΑΟΚ ή ο Γούμενος. Γιατί μέχρι πέρσι πληρώναμε σαν ΠΑΟΚ τα ανταλλάγματα της μεταγραφής σου με υπέρογκα ποσά. Τελικά σε ενδιέφερε ο Γούμενος και όχι ο ΠΑΟΚ.

4."Μου είπαν οτι θα με απαγάγουν"...
Εσύ ο ίδιος δεν είπες σε γνωστό δημοσιογράφο στο Μάντσεστερ που ήσουν οτι σε πουλάει και δεν θες να πας και έβαλες τα παιδιά να τρέχουν μες τη νύχτα κάνοντας 500 χλμ. για να σε προλάβουν στο "Βενιζέλος" και εσύ έφυγες σαν το κλέφτη με τον μάνατζερ σου τον κ. Αγγελή απο την πίσω πόρτα για να μην τους δεις στα μάτια, αφού άλλα είχες υποσχεθεί τηλεφωνικά?

5."Δεν ζήτησα την μπάλα στο πέναλτι"...
Ρε συ εμείς σε άλλο γήπεδο είμασταν? Πες καλύτερα κάτι άλλο. Ακόμα και αυτοί που δεν πιστεύουν τα προηγούμενα, το είδαν live στην T.V.

6."Στον τοπο σου δεν αγιαζεις"...
Ο προδότης ποτέ δεν ειναι αποδεκτός πουθενά και για να γνωρίζεις κάτι, τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς.

7."Δεν φανταζόμουν ότι θα ειπωθούν τόσα ψέματα"...
Δόξα τω θεώ, καθρέφτες υπάρχουν και σίγουρα έχεις και σπίτι σου.

8."Δεν μετάνιωσα για τίποτα"...
Γιατί να μετανιώσεις, επαγγελματίας είσαι, παχυλά αμειβόμενος. Στον πολυμετοχικό είσαι. Μακριά από μας ευτυχώς είσαι και μακριά να παραμείνεις γιατί εδώ είσαι ανεπιθύμητος.

ΥΓ.1 Μακριά οι ψεύτες απο τον ΠΑΟΚ. Οι εποχές αλλάξανε.
ΥΓ.2 Ότι κακό έκανες και προσπαθείς να κάνεις στον ΠΑΟΚ, να γυρίσουν όλα πάνω σου.
ΥΓ.3 Τα λεφτά δεν φέρνουν τελικά την ευτυχία Δημητράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: