Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Πλησιάζει στο λιμάνι ο Νταρμπισάιρ



Ο Ματ Ντάρμπισιρ Έτοιμος να πιάσει λιμάνι είναι ο Μάτ Νταρμπισάιρ καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας μετέφεραν την βελτιωμένη τους πρόταση στην Μπλάκμπερν και ελπίζουν πως την Τετάρτη όπου θα πάρουν απάντηση θα καταφέρουν να κλείσουν θετικά το θέμα και να κάνουν δικό τους τον Άγγλο επιθετικό. Οι "ερυθρόλευκοι" προσφέρουν περίπου 3 εκατ. Ευρώ στην Μπλάκμπερν και πιστεύουν πως οι Αγγλοι θα δεχθούν καθώς πλέον οι απαιτήσεις τους δεν απέχουν πολύ από την προσφορά των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο ίδιος ο Ντάρμπισαιρ πιέζει πολύ, άλλη επίσημη πρόταση δεν υπάρχει και πλέον είναι πολύ πιθανό το σήριαλ του Ματ να έχει χάπι έντ σήμερα για τον Ολυμπιακό.

Απο εκεί και πέρα εξελίξεις έχουμε και στο θέμα του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς με τις πληροφορίες απο το εξωτερικό να μιλούν για συμφωνία με τον Σέρβο αμυντικό και επικείμενη συμφωνία το αργότερο μέχρι την Πέμπτη και με την Σεβίλλη για να κλείσει και αυτή η μεταγραφή. Αν κάνει το 2 στα 2 ο Ολυμπιακός τότε τα πράγματα θα μπουν σιγά-σιγά στο δρόμο τους με τον Κετσπάγια να μπορεί να δουλέψει καλύτερα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ.

Εξάλλου Μπράβο και Λεντέσμα έχουν ειδοποιηθεί να είναι την Παρασκευή στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενώ όλες οι υπόλοιπες μεταγραφές (αριστερός χαφ, αμυντικό χαφ, δεύτερος επιθετικός) θα πάνε για αργότερα αφού ξεκαθαρίσει το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Για την αριστερή πλευρά πάντως όσο το θέμα του Λέτο έχει "παγώσει" οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάνε και άλλες περιπτώσεις όπως αυτές του Κομπιασβίλι της Σάλκε αλλά και του Ροτέν που φεύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: