Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

"Κάνε εσύ το πρώτο βήμα"


Παρά την αρχική διαφωνία Παναθηναϊκός και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκονται πιο κοντά σε συμφωνία, όμως η μια πλευρά περιμένει την άλλη να κάνει την πρώτη κίνηση καλή θέλησης, ώστε να ανανεωθεί η συνεργασίας τους.






Οι "πράσινοι" ήδη έχουν κάνει τη δική τους υποχώρηση, προχωρώντας σε βελτιωμένη οικονομική πρόταση, που κάλυψε τον λιθουανό πλέι μέικερ, όμως η διάρκεια του συμβολαίου παραμένει "αγκάθι".

Ο "Σάρας" επιμένει για κλειστή διετή συμφωνία, ενώ το "τριφύλλι" που αρχικά πρόσφερε μονοετές συμβόλαιο αναπροσάρμοσε την προσφορά του κάνοντας το 1+1. Ο λιθουανός παραμένει ανένδοτος, κάτι που διεμήνυσε και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ήρθε σε επαφή μαζί του προτού αναχωρήσει για την πατρίδα του παίζοντας το ρόλο του διαμεσολαβητή. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε στον εκπρόσωπο του παίκτη πως η τελευταία του πρόταση είναι συγκεκριμένη και δεν αλλάζει.

Το θέμα είναι πλέον πως όσο κανένας από τους δυο δεν κάνει ένα βήμα πίσω, συμφωνία δεν πρόκειται να προκύψει. Όπως και να έχει οι "πράσινοι" θέλουν τον "Σάρας" αυτός με τη σειρά του θέλει να παραμείνει στην ομάδα και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες, αφού και οι πλευρές αναζητούν τη "χρυσή" τομή για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: