Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΜΠΕΝΖΑ ΤΟΥΜΑ-ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Ο Ηρακλής είναι πέρα και πάνω από κάθε Μαρκές. Δείγμα του πόσο εφήμερα αντιμετώπιζε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή ήταν το γεγονός ότι εδώ και ενάμιση χρόνο έμενε σε ξενοδοχείο, ενώ η ΠΑΕ του πρότεινε να μείνει σε διαμέρισμα. Παίκτες με τέτοια λογική ο Ηρακλής δεν τους χρειάζεται. Η διοίκηση διακόπτει κάθε σχέση με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του και στην πορεία θα φανεί εάν η ομάδα θα βγει νικήτρια ή ηττημένη από τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε». Τα παραπάνω αποτελούν την επίσημη θέση της διοίκησης των «κυανόλευκων» για το θέμα Μαρκές, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι (η είδηση προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα οπαδών) εν όψει της επικείμενης μεταγραφής του Ισπανού στον Αρη. Σύμφωνα με δηλώσεις του Μανέλ Φερέρ, πάντως, ο παίκτης έχει προτάσεις από Ισπανία, Ολλανδία, Ρωσία και δεν σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.Αυτή ηταν η εοίσημη τέση της ΠΑΕ Ηρακλής στο θέμα Μάρκες.
* Μεταγραφές
Το ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον Εμίλ Μπενζά επιβεβαιώθηκε χθες και επίσημα από την ΠΑΕ, ωστόσο οι άνθρωποι των «κυανόλευκων» δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το αγωνιστικό παρελθόν του ποδοσφαιριστή.η ΠΑΕ παρακολουθεί διακριτικά και τις υποθέσεις των Τουμά και Λόβρεκ.Χάθηκε και ο πίτου Γκαρσία που παέι Αμέρικα(Μεξικό).Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μεξικό είχε επαφή με εκπροσώπους της Αμέρικα Άγιλας. Στο προσκήνιο επανήλθε και το όνομα του Κροάτη επιθετικού Λόβρεκ.Οσο για τον αμυντικό Γκιονέα η περιπτωσή του είναι σε αναμονή.
* Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Πάγωσαν τα μεταγραφικά?Επανήλθαν στο προσκήνιο ονόματα όπως του Λόβρεκ!
*Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη τύπου αύριο και περιμένουμε αληθινές απαντήσεις!
*Μεγάλο λάθος η φυγή Μάρκες χωρίς οικονομικό αντάλαγμα.Αυτό πείραξε πολύ τον κόμο με τον τρόπο που έγινε,μία μένει μία φεύγει!
*Αύριο αναμένονται και ανακοινώσεις και πολλές επλήξεις στην συνέντευξη τύπου!
*Σήμερα στις 20:30 στα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10, θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Γενική Συνέλευση παρουσία όλων των συνδέσμων του Ηρακλή με θέμα την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την συνέντευξη τύπου του Ρέμου.
*Πρέπει να μην μείνουνε στα λόγια και τις υποσχέσεις οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ηρακλής αλλά να αρχίσουνε και επιτέλους οι πράξεις!
*Σημερινές φήμες έλεγαν για ενδιαφέρον του Ηρακλή γιαν τον Μάουρο Μιλάνο,για να δουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: