Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Αμπουμπακαρί: «Μεγάλο βήμα για μένα ο Π.Α.Ο.Κ.»

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, που βρέθηκε χτες στην Τούμπα και ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου …

Ο Γκανέζος μέσος, δήλωσε στο «Μετρόπολις» χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Π.Α.Ο.Κ. και τόνισε πως προετοιμάζεται εντατικά για την πρώτη συγκέντρωση της νέας του ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Νιώθω πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος για τη μετακίνησή μου στον Π.Α.Ο.Κ. όπως και όλοι στην οικογένειά μου. Προετοιμάζομαι με αγωνία για την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να περιμένω την πρώτη, που θα είναι μια μεγάλη μέρα. Δεν μπορώ να πω αν είμαι έτοιμος ψυχολογικά, αλλά είμαι ενθουσιασμένος με αυτήν την προοπτική» δήλωσε ο «Άμπου», ο οποίος μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον Πανσερραϊκό, θα βρεθεί στη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος

«Μεγάλο βήμα καριέρας»

Σχολιάζοντας την ένταξή του στην ομάδα του Δικεφάλου, ο Αμπουμπακάρι, δε δίστασε να χαρακτηρίσει τη μεταγραφή του ως ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του. «Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μια μεγάλη ομάδα και όποιος παίκτης κι αν ενταχθεί στο ρόστερ του, αισθάνεται ωραία συναισθήματα. Έτσι κι εγώ. Η οικογένειά μου είναι χαρούμενη, επειδή για μένα το να έρθω στον Π.Α.Ο.Κ. είναι ένα μεγάλο βήμα καριέρας».

«Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη»

Ερωτηθείς για τις διακοπές του, ο Αμπουμπακάρι είπε ότι πήγε σε αρκετά μέρη, ενώ για τη Θεσσαλονίκη υποστήριξε: «Μου αρέσει πολύ ως πόλη. Χαίρομαι και για το ότι θα ζω εδώ. Νομίζω ότι κάθε αθλητή η Θεσσαλονίκη τον εμπνέει. Προς το παρόν απολαμβάνω το νέο μέρος στο οποίο θα μένω και δε σκέφτομαι τα παιχνίδια».

«Δε μου αρέσουν οι υποσχέσεις»

Ο Αμπουμπακάρι είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά ταυτοχρόνως αποφεύγει τα μεγάλα λόγια, φανερώνοντας μια ικανοποιητική ωριμότητα για τα 23 του χρόνια. «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στους φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. Ας περιμένουν να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Άλλωστε, δε μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις πριν τη σεζόν. Όταν ξεκινήσουμε θα… τα πούμε όλα!».

«Ανεβαίνουμε επίπεδο με τον ανταγωνισμό»

Οι άνθρωποι του Π.Α.Ο.Κ. έχουν γεμίσει το ρόστερ με ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, όπου φαίνεται πως θα είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας στη νέα χρονιά. Ήδη, από πέρσι υπήρχαν οι Γκαρσία, Βερόν, Σορλέν, Ίβιτς, Μπαλάφας, ενώ προστέθηκαν μαζί με τον Αμπουμπακάρι και ο Φωτάκης, ενώ επίκειται και η απόκτηση του Βιτόλο, αλλά κι ενός επιτελικού χαφ. Ωστόσο, ο έντονος ανταγωνισμός που προμηνύεται δεν τρομάζει τον Αφρικανό μέσο. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα, όσοι κι αν υπάρχουν στην ίδια θέση με εμένα. Ο ανταγωνισμός άλλωστε κάνει καλό σε μια ομάδα. Ανεβαίνει επίπεδο τόσο η ίδια η ομάδα ως σύνολο, όσο και ο κάθε παίκτης ατομικά και αυτό ωφελεί τους πάντες. Θα τα δώσω όλα για να καταφέρω να αγωνιστώ και να βοηθήσω τον Π.Α.Ο.Κ.» δήλωσε ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: