Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Ανανέωσε ο Κουλουχέρης


Ο Ευθύμης Κουλουχέρης στο φιλικό με τη Μπόλτον Την υπογραφή του σε νέο, τριετούς διάρκειας, συμβόλαιο με τον Αρη έβαλε ο Ευθύμης Κουλουχέρης. "Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Αρη. Ευχαριστώ τους ιθύνοντες της διοίκησης, τον κ. Κόντη, αλλά και τον προπονητή κ. Μαζίνιο, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου", δήλωσε αρχικά ο 28χρονος αμυντικός, μετά την εκ νέου δέσμευση του με τους "κίτρινους" και συνέχισε:

"Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι θα συνδέσω το όνομά μου με τη νέα σελίδα που ανοίγει για την ιστορία της ομάδας με την παρουσία μίας νέας διοίκησης και ότι αυτό συνεπάγεται. Όσα περισσότερα χρόνια μένει κανείς σε μία ομάδα τόσο πιο όμορφη και οικεία γίνεται και η σχέση ενός ποδοσφαιριστή με αυτή.

Θα προσπαθήσω, λοιπόν, όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους δικαιώσω και από το ξεκίνημα της προετοιμασίας θα πασχίσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε με τον Αρη τους στόχους που θα θέσουμε δίνοντας χαρές στον κόσμο μας. Αλλωστε θεωρώ ότι είμαι στην πιο ώριμη ποδοσφαιρικά ηλικία για να δώσω ότι καλύτερο μπορώ στον Αρη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: