Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη Ζαγοράκη στα έργα της Νέας Μεσημβρίας

Επιμέλεια: Δ.Μ.


Ο Θόδωρος Ζαγοράκης επισκέφτηκε την Τετάρτη την έκταση των 75 στρεμμάτων στην Νέα Μεσημβρία προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είδε με ικανοποίηση ότι το έργο προχωρά με γοργούς ρυθμούς.
Έχουν ολοκληρωθεί οι υποδομές με το αποστραγγιστικό σύστημα και των εφτά γήπεδα, τα οποία έχουν στρωθεί με κηπόχωμα και είναι έτοιμα για την σπορά του χλοοτάπητα, που υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει σε 10 μέρες, όταν θα έχει τελειώσει η διαδικασία διαχείρισης των υδάτινων πόρων (δίκτυο ποτίσματος των γηπέδων και ύδρευσης του αθλητικού κέντρου).
Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του ρεύματος από την ΔΕΗ και έχουν ξεκινήσει ειδικά συνεργεία την τοποθέτηση των πυλώνων ηλεκτροφωτισμού, που είναι δωρεά στον ΠΑΟΚ του ιστορικού παράγοντα της ομάδας Βασίλη Σεργιαννίδη, στο εργοστάσιο του οποίου στο Κιλκίς κατασκευάζονται και τα προκάτ προσωρινά αποδυτήρια που θα χρησιμεύσουν τουλάχιστον για την πρώτη περίοδο.

Ολοκληρώνεται σύντομα και η περίφραξη του αθλητικού κέντρου με την οποία θα τελειώσει και η πρώτη φάση του έργου.

Το επόμενο βήμα, που κοστίζει και περισσότερο, είναι η ανέγερση του κτιριακού συγκροτήματος και η επάνδρωσή του με τον απαραίτητο εξοπλισμό σε όλες τις αίθουσες.

Η διοίκηση Ζαγοράκη δεν παρεκκλίνει από τον στόχο κατασκευής ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου όσος χρόνος και κόστος και εάν απαιτηθεί για την αποπεράτωση του έργου.