Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Διορία 24 ωρών σε Κρουζ

cruz_julio.jpgΟ Παναθηναϊκός κατέθεσε εγγράφως την τελική του προσφορά ύψους 2,8 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 1+1 χρόνια (ανανεώνεται αυτόματα αν φτάσει στις 20 συμμετοχές) στους μάνατζερ του Χούλιο Κρούζ και διορία 24 ωρών για να απαντήσει η πλευρά του Αργεντίνου επιθετικού. Δεν θα γίνει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ κοιτάζουν ήδη άλλες περιπτώσεις, όπως είναι των Λούκας Μπάριος, Χοσέ Σαντ και Αντίθ Αντούριθ. Πάντα στα υπόψιν και ο Τζιμπρίλ Σισέ!


Ο Γκέτσι και ο Χόρχε Σιντερσπίλερ πήραν από τον Κώστα Αντωνίου την τελική τους πρόταση και αναμένεται μέχρι αύριο να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά. Οι πράσινοι προσφέρουν συνολικά 2,8 εκατομμύρια ευρώ (2 εκατ. καθαρά +μπόνους) το χρόνο για συμβόλαιο που θα είναι για 1+1 χρόνια. Αυτή είναι και η τελική τους προσφορά και θεωρούν ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και για αυτό το λόγο δεν θα κάνουν άλλο ραντεβού με τους εκπροσώπους του 34χρονου επιθετικού. Μάλιστα, τους έδωσαν διορία 24ωρών για να απαντήσουν, καθώς ο χρόνος απο εδώ και πέρα είναι πολύτιμος και θέλουν να ασχοληθούν με άλλες περιπτώσεις.
Οι Λούκας Μπάριος, Χοσέ Σαντ και Αντίθ Αντούριθ κερδίζουν συνεχώς πόντους και ανεβαίνουν στην πράσινη λίστα, ενώ σε περίπτωση που το ναυάγιο οριστικοποιηθεί με τον Κρουζ, οι πράσινοι θα πατήσουν γκάζι για μια απο αυτές τις περιπτώσεις. Και ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι μια εξαιρετική περίπτωση που υπάρχει στα υπόψιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: