Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Γκόμες: "Ενθουσιασμένος που ήρθα στον Αστέρα"

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Περιχαρής για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Κάρλος Μάριο Γκόμες.

Ο Αργεντίνος προπονητής, άλλοτε συνεργάστης του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, παρουσιάστηκε επισήμως από τη διοίκηση της αρκαδικής ομάδας και δήλωσε: "Νιώθω άνετα που βρίσκομαι εδώ και είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια ποιοτική ομάδα. Εχω πάρει τις πληροφορίες μου παρακολουθώντας κάποια dvd, ενώ μίλησα πολύ με τον κ. Μπάκο. Εχουμε καταλήξει για την ενίσχυση της ομάδας και θα γίνουν ποιοτικές κινήσεις".
Ερωτηθείς για την τακτική που ακολουθούν οι εκάστοτε ομάδες του, σημείωσε ότι "πάνω απ' όλα μου αρέσει η ισορροπία στο παιχνίδι. Όλα εξαρτώνται από τους παίκτες", ενώ σχετικά με το ρόστερ απάντησε ότι "πρέπει να έχει 25-26 παίκτες".

Ο νέος προπονητής του Αστέρα αναφέρθηκε επίσης στην προετοιμασία, η οποία "θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου με τα εργομετρικά. Μετά θα αρχίσουν οι προπονήσεις εδώ και εν συνεχεία θα πάμε στο Καρπενήσι".

Παρών στην παρουσίαση του Γκόμες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, επισημαίνοντας ότι "ήταν από τις πρώτες προτεραιότητές μας. Το νόμισμα αυτό έχει δύο όψεις, καθώς θα συνεννοείται καλά με τους συμπατριώτες του, αλλά ίσως εις βάρος των υπολοίπων. Θεωρούμε ότι θα μπορέσει να διαχειριστεί τους λάτιν παίκτες μας και τους υπόλοιπους παρουσιάζοντας ένα καλό ποδόσφαιρο στο φετινό πρωτάθλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: