Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Παρέλαση... ανεγκέφαλων στο Λος Άντζελες

losangeles_epeisodia.jpgΜόλις ακούστηκε η κόρνα του πέμπτου τελικού ανάμεσα στους Λέικερς και στους Μάτζικ, ήταν λογικό το Λος Άντζελες να πάρει «φωτιά» από τους πανηγυρισμούς. Λίγοι θα περίμεναν πως αυτό θα συνέβαινε και στην κυριολεξία, με 8 αστυνομικούς να τραυματίζονται και 18 ταραξίες να συλλαμβάνονται. Την ίδια ώρα οι «Λιμνάνθρωποι» προσπαθούν να βγάλουν άκρη με τον Δήμο για το ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό για την αυριανή παρέλαση των πρωταθλητών...

Με το «φως» της νύχτας να έχει «σκεπάσει» την πόλη της Καλιφόρνια πολλοί βρήκαν την ευκαιρία μέσα στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να κάνουν του... κεφαλιού τους και να λεηλατήσουν αρκετά καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οι Αρχές αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν βία για να ελέγξουν την κατάσταση με τον απολογισμό το βράδυ της Κυριακής να κάνει λόγο για 8 αστυνομικούς τραυματίες και 18 συλλήψεις.

Τα επεισόδια αυτά ήρθαν να προστεθούν στον αρχικό «πονοκέφαλο» για το ποιος θα πληρώσει την παρέλαση των Λέικερς, που είναι προγραμματισμένη αύριο. Το κόστος της υπολογίζεται κοντά στο 1 εκατομμύριο δολάρια και με αφορμή την οικονομική κρίση ήδη αρκετά Σωματεία, όπως αυτό των αστυνομικών του Λος Άντζελες, έχουν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους το ποσό αυτό να βγει από το ταμείο του Δήμου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: