Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Απόλ. Καλαμαριάς με Βανδή !

Μια μεγάλη συναυλία προς έναν «ιερό» σκοπό, τη σωτηρία του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο του Απόλλωνα στις 9.30 μ.μ.. Η Δέσποινα Βανδή, μαζί με το γνωστό μουσικό συγκρότημα «Goin’ Through’ τραγουδούν απόψε για τον «κοκκινόμαυρο» σύλλογο, με μεγάλο μέρος των εσόδων να διατίθεται στον Απόλλωνα και την προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική εξυγίανση. Είναι μια συναυλία που είχε προγραμματιστεί πολύ καιρό πριν, με τη Καβαλιώτισσα τραγουδίστρια να δέχεται να τραγουδήσει για τον Απόλλωνα και να ξεκινήσει με τον τρόπο αυτό την καλοκαιρινή της περιοδεία, τραγουδώντας μάλιστα και τα νέα της μουσικά κομμάτια.
Στο κοινό της Θεσσαλονίκης έχει να εμφανιστεί πέντε χρόνια και σίγουρα και μόνο το γεγονός αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τον κόσμο. Ο σκοπός της συναυλίας όμως είναι τέτοιος που θα ωθήσει πολλούς ανθρώπους να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο σήμερα. Η προπώληση των εισιτηρίων πήγε αρκετά καλά τις τελευταίες μέρες και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για δυναμική παρουσία σήμερα στην Καλαμαριά. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει και μια έκπληξη προς τον κοινό.
Η δημοφιλής καλλιτέχνις αφικνείται σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, αφού μέχρι αργά χθες έκανε πρόβες και μετά από κάποιες προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις θα διασκεδάσει το κοινό που θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Χθες εκδόθηκε και η τελευταία ανακοίνωση από πλευράς Απόλλωνα, που ανέφερε τα εξής: «Η Δέσποινα Βανδή και οι «Goin’ Through» θα ξεσηκώσουν την Καλαμαριά σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ σε μια μοναδική συναυλία που διοργάνωσε στο γήπεδο του Απόλλωνα, η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εισιτήρια προπωλούνται σε γκισέ έξω από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Καλαμαριάς στον πεζόδρομο Κομνηνών στην πλατεία Αριστοτέλους στον γκισέ του δήμου Θεσσαλονίκης, δισκοπωλείο «Πάτσης» Τσιμισκή 41 και στο βιβλιοπωλείο «Ουρανία» (Σμύρνης 46-Ν. Κρήνη). Εισιτήρια θα προπωλούνται και αύριο από τις 10 το πρωί και στο γήπεδο του Απόλλωνα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια τιμώνται 20 ευρώ, ενώ για τους μαθητές και τους φοιτητές είναι 15 ευρώ.
Μέχρι και χθες το βράδυ οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις, στήνονταν τα σκηνικά και ολοκληρώνονταν όλες οι εργασίες, προκειμένου η διοργάνωση να είναι άρτια, φυσικά πρώτα απ’ όλα καιρού επιτρέποντος…

Δεν υπάρχουν σχόλια: