Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Άφιξη Αμπρέου & Απόρριψη πρότασης για Κόκε

Η άφιξη του Σεμπαστιάν Αμπρέου την Παρασκευή (17.45) στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στους ανθρώπους του Άρη, καθώς όπως όλα δείχνουν, η υποδοχή που θα τύχει από τους φιλάθλους της ομάδας θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του Λεάντρο Γκρασιάν.


Έτσι, οι ιθύνοντες της «κίτρινης» ΠΑΕ πραγματοποίησαν πολύωρες συσκέψεις με την ελληνική αστυνομία, προκειμένου να λάβουν τα καλύτερα δυνατά ειδικά μέτρα ασφαλείας για την άφιξη του Ουρουγουανού επιθετικού. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις είναι μεγάλος, κάτι που φαίνεται και από την πώληση των διαρκείας, που έχουν ξεπεράσεις τις 6.300!

Απορρίφθηκε πρόταση για Κόκε

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», ο Άρης απέρριψε πρόταση της Μάλαγα για τον Σέρχιο Κόκε. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η διοίκηση των «κίτρινων» ξεκαθάρισαν στον ισπανικό σύλλογο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσουν το μεγάλο τους αστέρι να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, για να καταλήξει, πως πλέον η Μάλαγα εναπόκειται στις προσπάθειες του παίκτη, μήπως και αλλάξει τα δεδομένα με προσωπικές του ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: