Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

"Σκίζουν" τα διαρκείας στον Άρη

Αυτό που συμβαίνει φέτος στον Άρη δεν έχει προηγούμενο. Τέτοιο πάθος, τέτοιος ενθουσιασμός, τέτοια έξαρση για ένα εισιτήριο. Αληθινή τρέλα…

Είναι τόσο μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου που οι άνθρωποι της διοίκησης τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και κάνουν τα δικά τους μεγάλα όνειρα για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.
Κυρίως όμως ζουν και αναπνέουν για τη φετινή χρονιά που την περιμένουν πως και πως αφού είναι βέβαιο ότι το «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά τον Αύγουστο θα ζήσει συγκλονιστικές στιγμές.
Το μήνυμα που βγήκε από τη χτεσινή ξέφρενη και πάλι κίνηση στα σημεία διάθεσης των διαρκείας είναι ότι ο “μαγικός αριθμός” πήρε την …άγουσα για τα 6.000 και …έπεται συνέχεια…
Οι προνομιούχες τιμές θα ισχύσουν μέχρι τις 24 του μήνα και ως εκ΄ τούτου η τελική αντεπίθεση αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

«Τρελογιατρέ-τρελογιατρέ χάσαμε το μυαλό μας»

Είτε νωρίς το πρωϊ, είτε το μεσημέρι, είτε το βράδυ, έξω από το “Aris Megastore” και από το “Aris Mobile”, οι ίδιες γνώριμες εικόνες, οι ίδιες όμορφες στιγμές.
Οι φίλοι του Άρη περίμεναν καρτερικά τη σειρά τους στις καθιερωμένες πλέον ουρές, για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο διαρκείας, για να συζητήσουν με τους ομοϊδεάτες τους, για να ξεδιπλώσουν τα δικά τους όνειρα, για να ανεβάσουν τον πήχη και να βάλουν τους δικούς τους υψηλούς στόχους.
Ακόμη και ειδικά συνθήματα βγήκαν για την καινούρια προσπάθεια που γίνεται και για τις μεγάλες κινήσεις της διοίκησης που έχουν τρελάνει τους πάντες.
Αυτό που παρατηρείται κάθε μέρα πλέον έξω από το «Κλ. Βικελίδης», όλη αυτή η διαδικασία, τείνει πλέον να μετατραπεί σε μια μεγάλη “κιτρινόμαυρη γιορτή”.

6.019 τα εισιτήρια διαρκείας

Αν και είναι δύσκολο να γίνει λεπτομερής και αξιόπιστη καταμέτρηση και καταγραφή των φίλων του Άρη που έχουν κάνει μέχρι στιγμής προεγγραφή, οι πληροφορίες που εκπορεύονται από την ΠΑΕ αναφέρουν ότι το νούμερο έχει ανέλθει στον απίστευτο γι΄ αυτή την εποχή -και όχι μόνο- αριθμό τον 6.019 εισιτηρίων διαρκείας. Συγκρίνοντας με την περσινή κίνηση είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς ότι το φετινό μπαμ δεν έχει ξανασυμβεί όχι μόνο στα τελευταία χρόνια αλλά ούτε καν στην ιστορία του συλλόγου.

Χορηγός της ΠΑΕ ο κόσμος

Είναι αυτονόητο ότι με τα χρήματα που εισρέουν στα ταμεία της ΠΑΕ αυτό το άγονο χρονικό διάστημα ο λαός του Άρη μετατρέπεται πλέον στον καλύτερο χορηγό.
Με την ζεστή και άμεση στάση του αποδεικνύει ότι βρίσκεται εκεί που πρέπει, την κατάλληλη χρονική στιγμή.
Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι με τα χρήματα που μπαίνουν στα ταμεία έχουν πραγματοποιηθεί αν όχι όλες περισσότερες από τις μισές μεταγραφές και ανανεώσεις και αναφερόμαστε στις αρχικές συμφωνίες και τις προκαταβολές. Κι΄ αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση τότε δεν αποκλείεται να γίνει και κάποια υπέρβαση αφού οι επιτελείς της ΠΑΕ μπορούν κάλλιστα να κάνουν κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό στις μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: