Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Νταρμπισιρ τελικά στον Ολυμπιακό


Μετά από διαπραγματεύσεις δύο ημερών, η Μπλάκμπερν απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του Ματ Ντάρμπισιρ! Όπως αναμενόταν, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν δικό τους τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος θα υπογράψει πιθανότατα τετραετές συμβόλαιο. Αυτό που περίμεναν τις τελευταίες ώρες οι υπεύθυνοι των πρωταθλητών έγινε αργά το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο αγγλικός σύλλογος τους ενημέρωσε πως αποδέχεται την προσφορά τους για τον Άγγλο στράικερ.
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Μπλάκμπερν, για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Ματ Ντάρμπισιρ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά η πειραϊκή ΠΑΕ.

Το οικονομικό μέρος της μεταγραφής δεν έχει γίνει γνωστό ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα δώσει στη Μπλάκμπερν ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους 600.000 ευρώ (αν η ομάδα περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πάρει το πρωτάθλημα).

Πλέον, για να κλείσει και τυπικά το θέμα, θα πρέπει ο Ντάρμπισιρ να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα έχει διάρκεια 4 ετών, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει ρήτρα παραχώρησής του στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: