Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

«Ο Καπνίδης το μεγάλο όπλο του Άρη»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Ντούνγκα, και νυν της Σέρρες FC, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το χθεσινό παιχνίδι και την νίκη των «κιτρίνων» με 3-2. Τόνισε ότι μεγαλύτερο όπλο του φετινού Άρη είναι ο Καπνίδης ενώ δήλωσε αδικημένος καθώς όπως είπε, στον Άρη δεν του έδωσαν την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Ντούνγκα στον ArenaFM 89.4:
«Στο 2-1 πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Δείξαμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον Άρη, κυρίως στην κόντρα επίθεση γιατί όπως ήταν λογικό την μπάλα την είχαν οι «κίτρινοι». Μας ισοφάρισαν πάντως πολύ γρήγορα, μέσα σε τρία λεπτά. Κλειστήκαμε περισσότερα στην συνέχεια με αποτέλεσμα ο Άρης να πιέσει και να πάρει την νίκη. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με δυο ανατροπές».
Για τον Άρη: «Πατάει πολύ καλά ο Άρης, ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είδα και το ματς με την Κοζάνη αλλά οι «κίτρινοι» δεν ήταν τόσο καλοί. Ο Καπνίδης είναι το μεγάλο όπλο του Άρη. Ο Πόι δίνει ο Καπνίδης εκτελεί. Ο Τάτος είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής , καλή η δημιουργία αλλά χρειάζεται και το γκολ. Έχει παίκτες αλλά αυτή την στιγμή ο Καπνίδης είναι ότι καλύτερο. Ο Άρης θα ανέβει εύκολα και φαίνεται από τώρα που έχει ξεφύγει με εφτά βαθμούς και δεν υπάρχει δεύτερος».
Για τον θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο: «Εγώ θεωρώ ότι αδικήθηκα, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία ούτε στην προπόνηση να δείξω πράγματα.
Για την Σέρρες FC: «O στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και νομίζω ότι θα σωθούμε εύκολα. Έχουμε καλή ομάδα και όλα είναι καλά εδώ. Σε όλους τους τομείς η ομάδα κινείται πολύ καλά».

*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: