Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Τι σφυρίζει ο καθένας!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος παρουσιάζει στο blog του στο gazzetta τα στατιστικά των διαιτητών, ενόψει και του ορισμού για το ντέρμπι! 
Συνήθως όταν γράφουμε για τους διαιτητές είναι για να τους κατηγορήσουμε-που και που για να πούμε και καμία καλή κουβέντα.
ADVERTISEMENT
Ε, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος και της συμπλήρωσης του ενός τρίτου της σεζόν (10 αγωνιστικές) σκέφθηκα να ρίξουμε μία ματιά στα στατιστικά τους! Κάρτες, φάουλ, αποτελέσματα!
Πάμε να δούμε αν έχουν ενδιαφέρον!
Παππάς και Κομίνης έχουν μόνο άσους, από τρεις!
Κιοτζένης και Βοσκάκης έχουν μόνο διπλά, τρία και δύο αντίστοιχα! Κι ο Δημητρόπουλος δεν έχει άσο (δύο ισοπαλίες και δύο διπλά), όπως κι ο Θάνος (δύο ισοπαλίες κι ένα διπλό).
Τα περισσότερα πέναλτι (από τρία) έχουν σφυρίξει οι Αρετόπουλος, Καλογερόπουλος, Μάνταλος, Βάτσιος.
Τα περισσότερα γκολ (περίπου τρία κατά μέσο όρο ανά ματς) μπαίνουν στους αγώνες των Αρετόπουλου, Δημητρόπουλου, Τριτσώνη, Παπαδόπουλου, Σπάθα, Μήτσιου, Μάνταλου κι αναλογικά και των Τζήλου, Βάτσιου και κυρίως του Σελιμού (τέσσερα)!
Τα περισσότερα φάουλ κατά μέσο όρο σφυρίζουν οι Στυλιαράς (42,67), Παπαπέτρου (37,5), Θάνος (35,67), Μήτσιος (34,67), Κουκουλάκης (34,5).
Τα λιγότερα φάουλ κατά μέσο όρο σφυρίζουν οι Βοσκάκης (17,5), Καραντώνης (23,5), Κομίνης (28).
Τις περισσότερες κίτρινες κάρτες δείχνουν οι Αρετόπουλος-Σελιμός-Βάτσιος (8), Κύζας-Τριτσώνης (7,67), Φωτιάδης (7,5), Σιδηρόπουλος (7,33).
Τις λιγότερες κίτρινες κάρτες βγάζουν οι Δελφάκης (3), Κομίνης (3,67), Βοσκάκης (4), Παππάς (4,33), Σπάθας (4,5).
Τις περισσότερες αποβολές έχουν ο Καλογερόπουλος (τρεις) κι οι Μάνταλος, Βάτσιος, Σπάθας και Κουκουλάκης (από δύο).
Τι μου έκανε αρνητική εντύπωση; Η υπερβολή στα φάουλ του Στυλιαρά: σχεδόν 43 φάουλ σημαίνει ότι ανά δύο λεπτά σφυρίζει κι ένα. Που να παιχτεί έτσι ποδόσφαιρο; Αντίθετα, μου έκανε θετική εντύπωση τα λιγοστά φάουλ του Βοσκάκη, που αφήνει πολύ περισσότερο το παιχνίδι να παιχτεί, με ένα φάουλ ανά πέντε-έξι λεπτά!
Άλλη διαπίστωση: ο Καλογερόπουλος και βγάζει αρκετές κόκκινες και σφυρίζει αρκετά πέναλτι!
Άντε να δούμε ποιος θα είναι ο…τυχερός που θα παίξει το ντέρμπι το άλλο Σάββατο!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: