Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Γουΐλσιρ: «Νιώθω καλά, αλλά δεν βιάζομαι»

Σταδιακή βελτίωση παρουσιάσει η κατάσταση του τραυματισμού του Τζακ Γουίλσιρ, αν και η επιστροφή του στην ενεργό δράση αργεί ακόμη. Ο μέσος της Άρσεναλ νιώθει καλύτερα, όμως όπως επεσήμανε, δεν πρόκειται να ρισκάρει νέα υποτροπή, πιέζοντας τον εαυτό του για το comeback.
Ο Άγγλος μέσος, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων, έκανε ένα… update του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί από την προετοιμασία του καλοκαιριού, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δύσκολα θα τον δούμε άμεσα ξανά στα γήπεδα.
«Δεν πρόκειται να επιταχύνω. Θέλω να σιγουρευτώ ότι το σώμα μου θα είναι στην κατάσταση που πρέπει. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά. Δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ για να επιστρέψω. Ξέρει τι χρειάζεται, διότι δυστυχώς έχω τραυματιστεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να επανέλθω στα απαιτούμενα επίπεδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 23χρονος άσος των «κανονιέρηδων», ο οποίος θυμίζουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες υπέστη υποτροπή και ο εκτιμώμενος χρόνος αποχής του είναι μέχρι το τέλος του 2015.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: