Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ραούλ: «Πιο σημαντικό από τους τίτλους η αγάπη του κόσμου»

Ο Ραούλ «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια βάζοντας τέλος σε μια καριέρα 21 ετών, τονίζοντας πως η αγάπη του κόσμου είναι σπουδαιότερη από τους τίτλους.

Ραούλ: «Πιο σημαντικό από τους τίτλους η αγάπη του κόσμου»
Στην αγάπη του κόσμου και κυρίως την αναγνώριση από τους αντιπάλους, χαρακτήρισε ως το πιο σημαντικό στοιχείο της καριέρας του ο Ραούλ, την οποία έβαλε πάνω από τίτλους και βραβεία.

Ο Ισπανός έβαλε τέλος σε μια σπουδαία καριέρα 21 ετών, κατακτώντας τον τίτλο του NAFL με τη Νιου Γιορκ Κόσμος, στην οποία βρισκόταν από το 2014.

«Νομίζω ότι πιο σημαντικό από τους τίτλους, είναι η αγάπη που πήρα από τον κόσμο στις ομάδες που έπαιξα, αλλά και από οπαδούς των αντιπάλων μου. Των ανθρώπων που δεν υποστήριζαν τις ομάδες που ήμουν, αλλά έδειχναν τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπο μου. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο βραβείο στην καριέρα μου» δήλωσε ο Ραούλ.

Για το μέλλον του είπε: «Το μέλλον μου είναι στη Νέα Υόρκη. Εδώ θέλω να ζήσω προς το παρόν και να χαρώ τη ζωή με την οικογένεια μου. Για τα υπόλοιπα θα δούμε. Προς το παρόν θέλω να ξεκουραστώ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: