Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Αμέσως στο Παρίσι ο Νταβίντ Λουίζ για χάρη της φίλης του!!


Μπορεί να κυκλοφόρησε ότι Νταβίντ Λουίζ φοβήθηκε να επιστρέψει στο Παρίσι μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, όμως ο Βραζιλιάνος γύρισε στη γαλλική πρωτεύουσα άμεσα, για να βρεθεί κοντά στη φίλη του.

Αμέσως στο Παρίσι ο Νταβίντ Λουίζ για χάρη της φίλης του
Πολλά δημοσιεύματα μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, έκαναν λόγο για την απροθυμία του Νταβίντ Λουίζ να επιστρέψει στη Γαλλία, μετά το ματς της εθνικής Βραζιλίας με την Αργεντινή.

Ωστόσο αυτό αποδείχθηκε αναληθές, αφού ο Νταβίντ Λουίζ βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να είναι κοντά στα οικεία του πρόσωπα και κυρίως στη φίλη του, στο πλευρό της οποίας ήθελε να βρεθεί άμεσα, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μάλιστα, μέσα από το λογαριασμό του στο twitter, τα έβαλε με όσους αναληθώς δημοσιοποίησαν την ψευδή είδηση, χαρακτηρίζοντας τους «ανόητους».

«Ήθελα να είμαι κοντά στη φίλη μου και τους δικούς μου ανθρώπους που έμειναν στη Γαλλία. Δυστυχώς πρέπει να ζήσω με αυτή την κατάσταση. Για τους ανόητους που δεν ξέρουν τίποτα, θέλω να πω ότι είμαι πίσω στην ομάδα» ανέφερε ο Νταβίντ Λουίζ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: