Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

«Υπομονή και ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει πρωτάθλημα»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καπετανόπουλος φιλοξενήθηκε στον ArenaFM 89.4 .Αναφέρθηκε στον Απόλλων Λάρισας στον οποίο εργάζεται κιόλας αλλά και στον ΠΑΟΚ. Τόνισε ότι η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο και με λίγη υπομονή θα έρθουν τα αποτελέσματα αλλά και σε σύντομο χρονικά διάστημα , ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα».
Τα όσα είπε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος στον ArenaFM 89.4:
Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο αυτό είναι δεδομένο. Χρειάζεται χρόνος, λίγη υπομονή ακόμα και ο ΠΑΟΚ θα φτάσει ψηλά. Ο κόσμος έχει κουραστεί να περιμένει αλλά η ομάδα χρειάζεται χρόνο. Θα έρθουν τα καλύτερα. Κάποιες επιλογές ήταν καλές ,κάποιες άλλες όχι, παίρνει μεγάλα ονόματα και άμα συνεχίσει έτσι , θα έρθουν και τα αποτελέσματα αλλά θεωρώ ότι σύντομα θα διεκδικήσει και πρωτάθλημα».
Για το σύστημα και τους ποδοσφαιριστές του δικεφάλου: «Κάποιοι παίκτες σίγουρα πρέπει να αντικατασταθούν , αλλά στο αμυντικό πρόβλημα μια ομάδας , δεν φταίνε μόνο οι αμυντικοί, φταίει όλη η ομάδα. Θεωρώ ότι η άμυνα του ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει πιο ψηλά, κυρίως μέσα στην Τούμπα.
Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και έχει γίνει σκάκι, θα ήταν πολύ ωραίο να μπορούν να παίζουν Κλάους και Μπερμπάτοφ μαζί. Το σύστημα το κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Ανάλογα με τους ποδοσφαιριστές που έχεις διαμορφώνεις και το σύστημα».
Για τις ακαδημίες του Απόλλων Λάρισας: «Έχουμε 195 παιδιά, έχουμε όλες τις ηλικίες και δόξα τον θεό πηγαίνει πολύ καλά».
Για το άμα υπάρχει πρόταση να γίνει συνεργασία με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Όχι, απλά πέρυσι είχαμε έρθει όλες οι ακαδημίες σε ένα παιχνίδι με τα Γιάννινα . Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος μας είχε δώσει 100 προσκλήσεις. Εδώ στην Λάρισα γενικά είναι αρνητικοί στις μεγάλες ομάδες και ειδικά με τον ΠΑΟΚ με το σκηνικό που είχε γίνει και έχουν μείνει κατάλοιπα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κάποια άλλη ακαδημία εδώ, ο κόσμος είναι πωρωμένος με την ΑΕΛ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: