Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Παντακίδης: «Να έχουμε παραπάνω κόσμο την Τετάρτη» (audio)

Ο ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα ακατάλληλο για καρδιακούς στην Πυλαία, «λύγισε» την αντίσταση του σκληροτράχηλου Παμβοχαϊκού με 3-2, με το ματς να σημαδεύεται από τον τραυματισμό του Γιάννη Παντακίδη.

Ο άσος του Δικεφάλου μίλησε στο Metropolis95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το χθεσινό παιχνίδι και ζήτησε περισσότερη στήριξη από τον κόσμο στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Τρεντίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλύτικα:

Για την παρουσία του κόσμου: «Είχε αρκετό κόσμο, ακολουθεί την ομάδα, ελπίζουμε να αυτό συνεχιστεί και να έχουμε παραπάνω κόσμο την Τετάρτη στο Champions League κόντρα στην Τρεντίνο».

Για τον τραυματισμό του: «Έκανα προσπάθεια να κλείσω στο μπλοκ ο Χιμένεθ κατάλαβε κάτι διαφορετικό, πήγε αντίθετα από την πορεία της μπάλας και συγκρουστήκαμε. Είχα φοβερό πόνο αλλά όσο περνούσε η ώρα αυτός μειωνόταν, πήρα το ΟΚ από τον γιατρό αφού ένιωθα καλά και ήθελα να βοηθήσω. Τουλάχιστον κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλιώς θα ήταν ασήκωτο».

Για τον Σεπέδα: «Ο Σεπέδα μέρα με τη μέρα ανεβαίνει. Είναι ένας παίκτης που βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα και έχει να δώσει πολλά ακόμη».

Ακούστε όσα είπε ο Γιάννης Παντακίδης στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: