Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Αυτό που πρέπει…!!

Τη δουλειά στο πρώτο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ - με πρωταγωνιστή τον Μπεργκ - καλούνται να υπερασπιστούν απόψε οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ώστε να προκριθούν στους ομίλους του Europa League.

Αυτό που πρέπει…
Πριν από μία εβδομάδα ο Παναθηναϊκός, χάρη στα τέσσερα γκολ του Μάρκους Μπεργκ κόντρα στη Μίντιλαντ, κατάφερε να βάλει τις βάσεις για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League.

Η μοίρα τα έφερε έτσι και ο Σουηδός φορ θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα από τις υποχρεώσεις του «τριφυλλιού».

Απόψε οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας καλούνται να υπερασπιστούν το 4-1 της Λεωφόρου και να πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους της δεύτερης τη σειρά διοργάνωσης της UEFA (21:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μόνο με… αυτοκτονία οι «πράσινοι» δεν θα προκριθούν στους ομίλους, αλλά εκείνο που θέλουν είναι να μαζέψουν βαθμούς και για εκείνους, ώστε να «ανέβουν» ξανά στη βαθμολογία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και μπορούν να έχουν καλύτερες κληρώσεις στο μέλλον.

Στο καθαρά αγωνιστικό, εκτός από τον Μπεργκ, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τους Πέτριτς και Χουχούμη. Επίσης, στη σημερινή αναμέτρηση δεν μπορεί να αγωνιστούν ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος και ο -εκτός λίστας- Μπερίσα.

Έτσι ο Έλληνας προπονητής θα χρησιμοποιήσει τους εξής: κάτω από τα δοκάρια τον Κοτσόλη, ο οποίος – από τα δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπούρμπο, Ρισβάνη, Σίλντενφελντ και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τους Λαγός και Ζέκα. Ως ελεύθερος θα αγωνιστεί ο Πράνιτς, με τον Ατζαγκούν να είναι πίσω από τον Καρέλη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Δώνης, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι και Μπούι.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Δανοί θα αγωνιστούν με τους Χάουγκαρντ, Μπανγκσκάαρντ, Λάρσεν, Ντίκοχ, Λάουριντσεν, Ουζοτσούκβου, Σίστο, Άντερσον, Πόουλσεν, Ίγκμπουν και Ονουάτσου. Στον πάγκο θα είναι οι Χέινζ, Λάρσεν Μ., Ρόμερ, Μέλερ, Χασάν και Ασίρου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: