Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

«Μάχη» για Λέκιτς!

Το ενδιαφέρον ισπανικών συλλόγων καλείται να ξεπεράσει η ΑΕΚ για την απόκτηση του Ντέγιαν Λέκιτς, ο οποίος έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την «Ένωση».

«Μάχη» για Λέκιτς
Προσπάθεια για την υλοποίηση άλλης μία σημαντικής μεταγραφής με την απόκτηση ενός ξένου ποδοσφαιριστή με μπόλιες παραστάσεις καταβάλει η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Μπράνκο Μιλοβάνιτς έχει καταθέσει εκ μέρους της «Ένωσης» επίσημη πρόταση στον Ντέγιαν Λέκιτς, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Σέρβο επιθετικό (κυμαίνεται κοντά στα 350.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου), αλλά ενδιαφέρον για εκείνον έχουν εκδηλώσει η Σπόρτινγκ Χιχόν και η Βαγιαδολίδ (σύλλογοι της Segunda Division).

Ωστόσο, η πρόταση της ΑΕΚ στον 29χρονο φορ σε σχέση με των ισπανικών συλλόγων είναι καλύτερη, αλλά ίσως ο παίκτης προτιμήσει να παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και όχι στην Ελλάδα και με λιγότερα (ελαφρώς) χρήματα.

Τα χρονικά περιθώρια δεν είναι μεγάλα για τον «Δικέφαλο», καθώς και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και όλα θα κριθούν τις επόμενες 3-4 ημέρες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: