Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Στο πλευρό του Πουλίδο οι παίκτες της Τίγκρες!!

Ο Εμάνουελ Βίγια τάχθηκε υπέρ του Άλαν Πουλίδο, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει σκέψη των επαγγελματιών παικτών που παίζουν στο Μεξικό να κάνουν την δική τους Ένωση.
Ο Εμάνουελ Τίτο Βίγια, Αργεντίνος φορ της Τίγκρες, τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, μιλώντας στα media του Μεξικού. «Είναι πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει. Εάν δεν είσαι επαγγελματίας παίκτης δεν μπορεί να καταλάβεις το πόσο άσχημο και ενοχλητικό είναι το να μην αγωνίζεσαι για τέτοιους λόγους», τόνισε ο Βίγια, που είναι κάτοχος μεξικανικού διαβατηρίου. «Δεν είναι πως ο Άλαν δεν παίζει επειδή είναι τραυματίας.
ADVERTISEMENT
Δεν αγωνίζεται επειδή υπάρχουν νομικά ζητήματα με το συμβόλαιό του. Δεν μπορώ να πω ή να σχολιάσω κάτι γι' αυτό. Όμως δεν είναι καλό για τον Άλαν αυτό που γίνεται. Προσωπικά συμπάσχω μαζί του», τόνισε στην συνέχεια. Παράλληλα αποκάλυψε ότι «εμείς ως επαγγελματίες παίκτες που αγωνιζόμαστε στο Μεξικό σκεφτόμαστε σοβαρά, με αφορμή και το πρόβλημα του Άλαν Πουλίδο, να φτιάξουμε μία δική μας Ένωση για να προσασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας
Υπάρχει το ενδεχόμενο να λειτουργήσουμε μία Ένωση που υπήρχε πιο παλιά. Θα το δούμε άμεσα αυτό». Για την ακρίβεια στα πλάνα τους υπάρχει η επανεργοποίηση του Συνδικάτου Παικτών των Ενώσεων του Μεξικού που λειτουργούσε έως το 2007 με την εποπτεία και την καθοδήγηση του παλαίμαχου άσου, Χοσέ Μαρία Χουέρτα. «Όπως και εσείς, έτσι και εγώ ενημερώνομαι από τα ΜΜΕ για τον Πουλίδο.
Δεν έχω μιλήσει τώρα τελευταία με τον Άλαν όμως ξέρω και καταλαβαίνω πως περνάει δύσκολα. Έτσι θα ήμουν και εγώ στην θέση του. Και για εμάς δεν είναι ευχάριστο να μην είναι μαζί μας. Όμως παλεύει για αυτά που πιστεύει πως είναι σωστά, την ώρα που η διοίκηση της Τίγκρες στηρίζει την δική της θέση. Έτσι έχουν τα πράγματα», κατέληξε ο Βίγια. Ο Βίγια πάντως δεν είναι ο μόνος που είναι στο πλευρό του Πουλίδο από την Τίγκρες...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: