Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

«Καθαρή» η μαγνητική του Παπαγιάννη!

Ευχάριστα ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού θα ακολουθήσει ολιγοήμερη θεραπεία και την Παρασκευή επιστρέφει στο Καρπενήσι.

«Καθαρή» η μαγνητική του Παπαγιάννη
Δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς προήλθαν από την υπερπροσπάθεια των προηγούμενων ημερών στην προετοιμασία και μετά από θεραπεία σήμερα και αύριο, την Παρασκευή ο νεαρός θα επιστρέψει στο Καρπενήσι όπου οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους.

Το δελτίο Τύπου του «τριφυλλιού»:

«Καθαρή» ήταν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε σήμερα (27/8) το πρωί ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο νεαρός σέντερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς χθες (26/8) με αποτέλεσμα να μεταβεί στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας, Θανάση Κονίδη. Ο κ. Κονίδης εντόπισε στη μαγνητική του Παπαγιάννη μυϊκούς σπασμούς στους προσαγωγούς, οι οποίοι οφείλονται στη σκληρή προσπάθεια που κατέβαλε στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας. Ο 17άχρονος «γίγαντας» θα υποβληθεί και αύριο (28/8) σε θεραπεία και από την Παρασκευή (29/8) θα επιστρέψει στο Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί ξανά στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» είχαν σήμερα (27/8) ρεπό, ενώ από αύριο (28/8) θα επιστρέψουν και πάλι στη σκληρή δουλειά».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: