Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ιερολοχίτες: «Σκάψτε μια τρύπα σαν αυτή που αφήσατε στα ταμεία και κρυφτείτε»

«Επίθεση» κατά του Λάμπρου Σκόρδα αλλά όσων ακόμα «πλήγωσαν» τον Άρη τα τελευταία χρόνια έκανε με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος φίλων του Άρη «Ιερολοχίτες».

Αναλυτικά:

«O σύλλογος κρέμεται κυριολεκτικά σε μια κλωστή. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπροστά στο άγνωστο και το αβέβαιο θα κάνουμε πίσω, οπισθοχωρώντας από τις κόκκινες γραμμές που ξεκάθαρα έχουμε θέσει ως σύνδεσμος.

Όσο απαγορευμένη σκέψη είναι η προοπτική που σέρνουν στα ράδια οι επίδοξοι τραβελάρχες του ΑΡΗ, που για μας είναι ορκισμένοι εχθροί μας, άλλο τόσο απαγορευτική εξέλιξη είναι η επιστροφή στα κοινά, οποιουδήποτε βρυκόλακα τα τελευταία χρόνια συντέλεσε στο να φτάσει η ομάδα σ`αυτό το σημείο.

Πρώτα θα πληρώσετε τους προπονητές και τους παίκτες που εσείς φέρατε και σήμερα δηλώνουν απλήρωτοι, μετά θα μας πειτε ποιος πλήρωνε τους «δούλους» που μπαινόβγαιναν στα γραφεία για να σας νταντεύουν τη στιγμή που όλο το προσωπικό ήταν απλήρωτο και στο τέλος θα σκάψετε μια τρύπα σαν αυτή που αφήσατε στα ταμεία του ΑΡΗ, και θα χωθείτε εκεί μέσα.

Όσο για τα σπίτια σας, σας επιστρέφουμε τις κουβέντες που μας είπε, ένας από σας μπροστά στη Θ1 σε εκείνο το ματς με τους άπλυτους. Το ξεχάσατε κιόλας; Εμείς όχι! Δε θα το ξεχάσουμε ΠΟΤΕ!!!

Υπάρχουν αμέτρητα προβλήματα αυτή τη στιγμή σε κάθε γωνιά του συλλόγου, πληγές που το παρεάκι των κολλητών άφησε κληρονομιά σε όλους τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ και τις γενιές των ΑΡΕΙΑΝΩΝ που έρχονται. Ο εμφύλιος της παρέας σας, που τον ονομάσατε εμφύλιο του ΑΡΗ κάπου εδώ παίρνει τέλος. Τα χρέη σας και σε άλλη παραλία. Δε νοείται καθαρό αύριο για τον ΑΡΗ, με κανέναν από όλους εσάς που από το 2004 και μετά υποβιβάσατε δυο φορές την ομάδα και σήμερα την αφήσατε να βουλιάζει στα χρέη σας. Και οι φανεροί και οι κρυφοί και τα τσατσάκια σας σε λέσχες και Α.Σ. ΟΛΟΙ είστε για εμάς ανεπιθύμητοι, εμετικοί και τελειωμένοι. Περιμένουμε το ΣΔΟΕ και το άνοιγμα λογαριασμών μπας και καταλάβει ο κοσμάκης ένα μέρος από τα εγκλήματα που κάνατε. Περιμένουμε ορκωτούς να μπουν και στον ΑΣ για να φανεί ο κύκλος του χρήματος μεταξύ ΠΑΕ και μεγαλομετόχων αλλά και τα αίσχη, τα αλισβερίσια και οι μισθοδοσίες του ΑΡΗΣ ΦΜ.

Για αυτά αλλά και άπειρους ακόμα λόγους, μείνετε μακριά από την ομάδα !!! Όσο για τις διοικήσεις αυτών των μορφωμάτων που σήμερα αποκαλούνται μεγαλομέτοχοι της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, το παραμικρό λάθος που θα οδηγήσει σε πισωγύρισμα και άνοιγμα της κερκόπορτας στους βρυκόλακες του χθες, σας καθιστά υπόλογους. Το γιατί, σας το τονίσαμε στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις των φορέων.

Ο ΑΡΗΣ θα επιβιώσει είτε το θέλετε είτε όχι. Και θα επιβιώσει περήφανος και μαχητής, γιατί είναι μεγαλύτερος από κάθε φουρτούνα, είναι πάνω από κάθε πρόσωπο και γιατί τα 100 χρόνια της ΙΔΕΑΣ του Θεού του Πολέμου έχουν χιλιάδες ορκισμένους πιστούς. Όλοι αυτοί είναι ο ΑΡΗΣ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: