Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλα ντέρμπι σε Μιλάνο και Νάπολι!!

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Serie A, καθώς η Ίντερ που αναζητεί ακόμα την ταυτότητα της υποδέχεται τη Ρόμα, την ώρα που η Μίλαν δίνει και πάλι ντέρμπι, αυτή τη φορά μέσα στη Νάπολι.

Δυναμικά ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής (2ης στην ουσία καθώς η 1η δεν διεξήχθη λόγω απεργίας των ποδοσφαιριστών). Η Ίντερ υποδέχεται τη Ρόμα και θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Οι «νερατζούρι» έχουν τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια για ιταλικό σούπερ καπ, πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και ο Γκασπερίνι παίζει στην πραγματικότητα το «κεφάλι του». Η Ρόμα από την άλλη θέλει να διαγράψει τα κακώς κείμενα της εντός έδρας ήττας και θέλει να κάνει τη ζημιά μέσα στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της 3ης ημέρας είναι αυτό ανάμεσα σε Κάλιαρι και Νοβάρα, με τους γηπεδούχους να μη θέλουν να πετάξουν στα «σκουπίδια» τη νίκη μέσα στο «Ολίμπικο».

Μεγάλο ντέρμπι έχει και την Κυριακή, εκεί όπου η Νάπολι φιλοξενεί τη Μίλαν. Οι «παρτενοπέι» μετά τη νίκη στην πρεμιέρα και το θετικό αποτέλεσμα στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» θα επιδιώξει την καλή συνέχεια, κόντρα σε μια ομάδα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία κόντρα στη Λάτσιο παρά την ισοπαλία, ενώ απέδειξε πως μπορεί να φτάσει ψηλά με το βαθμό που πήρε στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Οι πρωταθλητές, βέβαια, αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών και καλούνται να δείξουν χαρακτήρα.

Η Γιουβέντους που θα κυνηγήσει ενεργά το πρωτάθλημα έπειτα από χρόνια, δοκιμάζεται στην έδρα της Σιένα και θέλει το «δύο στα δύο», ενώ η Παλέρμο θέλει ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα. Μεγάλο ματς έχει και στο «Φρίουλι», εκεί όπου η Ουντινέζε της... προ διημέρου ευρωπαϊκής ανατροπής υποδέχεται τη Φιορεντίνα που θέλει να αφήσει πίσω της τις δύο τελευταίες μέτριες σεζόν.

Η Λάτσιο του φορμαρισμένου Σισέ φιλοξενεί τη Τζένοα σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ενώ Μπολόνια και Λέτσε δίνουν ένα σημαντικό για τη συνέχεια παιχνίδι, καθώς αμφότερες έχουν ως πρώτο στόχο την παραμομονή στην κατηγορία. Τέλος, Πάρμα και Τσεζένα θα αναητήσουν τους πρώτους τους βαθμούς στις αναμετρήσεις με Κίεβο και Κατάνια αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/09

Κάλιαρι-Νοβάρα (19.00)
Ίντερ-Ρόμα (21.45)

Κυριακή 18/09

Αταλάντα-Παλέρμο
Μπολόνια-Λέτσε
Κατάνια-Τσεζένα
Λάτσιο-Τζένοα
Νάπολι-Μίλαν
Πάρμα-Κιέβο
Σιένα-Γιουβέντους
Ουντινέζε-Φιορεντίνα

πηγή: theplayer.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: