Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Του χάλασε και το πλυντήριο!!

Ακόμα βαρύτερο το κατηγορητήριο για τον Μάκη Ψωμιάδη, καθώς στις κατηγορίες προστέθηκε η "νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα". Προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθεί.
Του χάλασε και το πλυντήριο!
Όπως γράψαμε και νωρίτερα, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας πέρασε την πόρτα του ένατου Τακτικού Ανακριτή, ευδιάθετος και ξυρισμένος. Τόνισε, μάλιστα, στους δημοσιογράφους πως θα τους έκανε δηλώσεις όταν τελείωνε η ανάκριση, κάτι που τελικά δεν έγινε.
Ο Ανακριτής εισήγαγε στο κατηγορητήριο την κατηγορία της "νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα", με αποτέλεσμα η πλευρά του Μ. Ψωμιάδη να ζητήσει και να πάρει νέα προθεσμία μέχρι την Τρίτη, στις 11.15, για να απολογηθεί. Μέχρι τότε, βέβαια, θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.
"Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο για το ξέπλυμα. Μας είπαν για κάποια ποσά που είναι τελείως αδιευκρίνιστα. Είμαστε αγανακτισμένοι γιατί δεν προκύπτει τίποτα όσον αφορά την κατηγορία αυτή. Ζητήσαμε και πήραμε προθεσμία για την Τρίτη", σχολίασε ο δικηγόρος του Ψωμιάδη, όταν ολοκληρώθηκε η ανάκριση.
πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: