Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Διεκόπη το Ομόνοια-ΑΕΛ, έχασε τρία δάχτυλα οπαδός!!

Σοβαρά επεισόδια είχαμε στο «ΓΠΣ» στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με την ΑΕΛ. Μάλιστα ο διαιτητής,  Στέλιος Τρύφωνος, πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αποφάσισε να προχωρήσει σε οριστική διακοπή του αγώνα με την τύχη του ματς πλέον να κρίνεται στη Δικαστική. 

Όλα ξεκίνησαν στο  ημίχρονο, όταν οι οπαδοί της ΑΕΛ που βρίσκονταν στο Νότιο πέταλο κινήθηκαν προς τους οπαδούς της Ομόνοιας που βρίσκονταν στην Ανατολική κερκίδα. Κάπου εκεί τα πράγματα ξέφυγαν και  προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια.

Ανάμεσα στους  οπαδούς των δύο ομάδων έγινε ανταλλαγή φωτοβολίδων, κάτι που ανάγκασε σε οριστική διακοπή της αναμέτρησης. Ο λόγος που διακόπηκε οριστικά ο αγώνας ήταν το ότι η Αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης αφού είχαν περάσει επικίνδυνα αντικείμενα εντός γηπέδου. 

Μάλιστα το ματς άρχισε με 15λεπτη καθυστέρηση λόγω ενός τραυματισμού οπαδού της ΑΕΛ, ο οποίος έχασε τρία δάχτυλα από κροτίδα. 

***Μέχρι το σημείο της διακοπής οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0.

…Είχαμε και ποδόσφαιρο πάντως στην Κύπρο, καθώς η Ανόρθωση επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Ένωσης Παραλιμνίου, ενώ Εθνικός Άχνας και Αναγέννηση έμειναν στο ισόπαλο 1-1.
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: