Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

«Να διατηρηθούμε στη κορυφή»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Ανδρέου, ο Κώστας Παϊσιάδης και μίλησε για την επόμενη μέρα στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Όταν φτάνεις κάπου το δύσκολο είναι να διατηρηθείς και εκεί κοιτάμε όλοι. Θέλουμε να ανοίξουμε την επόμενη σελίδα της ομάδας».
Για την έξοδο της ομάδας:
«Όταν βγαίνεις για τέτοιους λόγους όλα είναι πολύ όμορφα. Υπήρχε ένα κλίμα εορταστικό και πάρα πολύ ωραίο».
Για το γεγονός πως θα αγωνιστεί στο Λίβανο ο Γκόμες:
«Είναι μια πολύ συνηθισμένη πρακτική για κάποιους αθλητές. Όταν τελειώνει η σεζόν στη κύρια ενασχόληση του αθλητή καλούν κάποιους παίκτες για να ενισχυθούν κάποιες ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα. Θα πάει ο Γκόμες για δύο παιχνίδια και μετά θα επιστρέψει. Έχουμε μετά ραντεβού για συζήτηση. Βέβαια, πρώτα θα συζητήσουμε με τον κόουτς».
Για την επόμενη μέρα στην ομάδα:
«Ξεκινάει μια διαδικασία που θα την καθορίσουμε. Ανεβαίνουν οι απαιτήσεις και οι στόχοι και χρειάζεται μια ακόμα πιο οργανωμένη κατάσταση. Ο Γιάννης Καλμαζίδης θέλει μια ακόμα καλύτερη κατάσταση γύρω από το τμήμα και ο Γιώργος Ανδρέου είναι διατεθειμένος να τα παρέχει όλα».
Για το Χιμένες:
«Πέταξε και ο Χιμένες για την πατρίδα του. Είναι από τους άμεσους στόχους που θέλουμε να παραμείνουν στην ομάδα. Υπάρχει το θέμα με την ομοσπονδία αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ήδη δείξει ένα καλό πρόσωπο. Υπάρχει εμπιστοσύνη απέναντι στον ΠΑΟΚ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: