Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

«Πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς τον Τζέραρντ»

Την τεράστια και άκρως σημαντική προσφορά του Στίβεν Τζέραρντ στη Λίβερπουλ αναγνώρισε ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος ωστόσο επεσήμανε πως οι «κόκκινοι» θα πρέπει πλέον να κοιτάξουν μπροστά χωρίς τη συμβολή του εμβληματικού αρχηγού της.
Η αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ από τη Λίβερπουλ σηματοδοτεί το τέλος μίας εποχής και ο Τζόρνταν Χέντερσόν, έχοντας φυσικά αναγνωρίσει να όσα έχει προσφέρει ο αρχηγός των «κόκκινων», επεσήμανε πως ο σύλλογος πρέπει να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά χωρίς εκείνον στο ρόστερ της.
«Το έχω πει πολλές φορές πως είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα. Είναι ο ηγέτης μας και μία μεγάλη επιρροή στα παιχνίδια. Επομένως θα χάσεις μεγάλους παίκτες σαν αυτόν, αλλά την ίδια ώρα πρέπει να προχωρήσουμε όταν αυτός φύγει», δήλωσε αρχικά.
«Νομίζω πως έχουμε τους παίκτες που μπορούν να βελτιωθούν και να πάνε καλά την επόμενη σεζόν. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες. Προφανώς το να φέρουμε νέα άτομα το καλοκαίρι θα είναι ευπρόσδεκτα, καθώς σε περίπτωση που έρθουν καλύτερου παίκτες, θα είναι καλύτερο και για εμάς στα επίπεδα του ανταγωνισμού. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τρόπαια και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», υπογράμμισε, για να προσθέσει:
«Έχουμε σπουδαίους παίκτες εδώ, απλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σαν μία νεαρή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα ανυπομονούμε να ξεκινήσει η νέα σεζόν».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: