Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Χώρισαν Γουντς και Βον!!

Τάιγκερ Γουντς και Λίντσεϊ Βον ανακοίνωσαν μέσω Facebook πως έπαψαν να είναι μαζί, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Χώρισαν Γουντς και Βον
Ένα από τα πιο γνωστά αθλητικά ζευγάρια του κόσμου δεν είναι πια μαζί. Ο Τάιγκερ Γουντς και η Λίντσεϊ Βον αποφάσισαν να χωρίσουν, όπως ανακοίνωσαν με ξεχωριστές αναρτήσεις τους στο Facebook. Μάλιστα ο διάσημος αθλητής του γκολφ και η πρωταθλήτρια του σκι μίλησαν με λόγια σεβασμού κι αγάπης για τον (πρώην πλέον) άλλο τους μισό κι απέδωσαν το χωρισμό στο βαρύ τους πρόγραμμα που δεν τους επιτρέπει να περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

«Η Λίντσεϊ και εγώ αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη σχέση μας. Τρέφω θαυμασμό, σεβασμό κι αγάπη για αυτή και πάντα θα έχω στην καρδιά μου το χρόνο που περάσαμε μαζί. Ήταν φανταστική απέναντι στον Σαμ, τον Τσάρλι (σ.σ. τα παιδιά του Γουντς) και όλη την οικογένειά μου. Δυστυχώς και οι δυο μας ασχολούμαστε με πολύ απαιτητικά σπορ και είναι δύσκολο να περάσουμε χρόνο μαζί», ανέφερε ο Τάιγκερ Γουντς.

Με τη σειρά της, η Λίντσεϊ Βον έγραψε: «Μετά από σχεδόν τρία χρόνια μαζί, ο Τάιγκερ κι εγώ αποφασίσαμε από κοινού να βάλουμε τέλος στη σχέση μας. Θα θυμάμαι για πάντα ευχάριστα τις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί. Δυστυχώς και οι δύο κάνουμε τέτοιες ζωές, που μας αναγκάζουν να περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας μακριά ο ένας από τον άλλο. Πάντα θα θαυμάζω και θα σέβομαι τον Τάιγκερ. Εκείνος και η όμορφη οικογένειά του θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: