Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Κώτσιος: «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι της παραμονής»

http://www.metrosport.gr/images/QjZCw2DZpa4aLdSIRoHo.jpgΣτο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αμυντικός του Λεβαδειακού, Ηλίας Κώτσιος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την δήλωσή του πως ο Λεβαδειακός θα πέσει: «Είπα ότι οι ομάδες που έχουν κίνητρο την τελευταία αγωνιστική συνήθως παίρνουν τους βαθμούς και επειδή εμείς είμαστε από κάτω στις περισσότερες ισοβαθμίες μάλλον εμείς θα είμαστε που θα πέσουμε. Δεν θέλω να θίξω κάποια ομάδα με αυτό που λέω. Και ο ΠΑΟΚ παίζει μέσα στον Πανιώνιο και εμάς μας ενδιαφέρει να κερδίσει. Δεν μπορώ να πω πως θα είναι αδιάφορος, απλά ο Πανιώνιος καίγεται για τη νίκη και η επιβίωση είναι το μεγαλύτερο πράγμα».

Για το αν περίμενε τη νίκη του Πανθρακικού: «Δεν το περίμενα ότι θα έχει τη νίκη στην τσέπη. Η Βέροια αν παίρναμε έναν πόντο στην Τούμπα, θα έμπλεκε σε σενάρια υποβιβασμού. Το παιχνίδι της παραμονής το χάσαμε εμείς, γιατί δεν ήμασταν καλοί με τον ΠΑΟΚ. Αναλωθήκαμε στο ματς της Βέροιας και αφήσαμε το δικό μας, που αυτός έπρεπε να είναι ο κύριος στόχος. Στο α’ μέρος είμασταν απαράδεκτοι. Σε ένα ματς τόσο κρίσιμο δεν είχαμε το πάθος που έπρεπε».

Για το ματς του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη: «Ακόμη κι αν παίξει με πολλές απουσίες, ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες. Από την άλλη πλευρά, όμως, είναι το αίσθημα της επιβίωσης. Παρ’ ότι έκανε καλή εμφάνιση κυρίως στο α’ μέρος χθες, έδειξε πως δεν είναι το φόβητρο. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να φτιάξει ψυχολογία και φυσική κατάσταση ενόψει πλέι οφ».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: